Tehnologii

257

Salinen România SRL va participa la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk. 2024

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Compania Salinen România SRL, va fi prezentă în premieră la expo-conferința internațională Meat.Milk., care își va derula cea de-a XIII-a ediție în zilele de 27 și 28 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.

Salinen Romania SRL, reprezentanta Salinen Austria AG, este partenerul dumneavoastră în domeniul sării. Suntem prezenți pe piață de 11 ani și suntem mândri de contribuția noastră la dezvoltarea sectoarelor de procesare a cărnii și a laptelui.

Portofoliul companiei cuprinde sare alimentară neiodată, sare cu nitrit în diferite concentrații, tablete de sare pentru dedurizarea apei, etc.

Salinen Austria AG, societatea-mamă a Salinen România, poate privi înapoi spre o istorie a companiei de mai bine de 500 de ani. 

Facilitățile tehnologice de ultimă generaţie și expertiza de lungă durată a firmei Salinen Austria AG garantează calitate stabilă, puritate ridicată, promptitudine in livrare. Sarea din adâncurile frumosului peisaj montan austriac este un mineral esențial care este folosit într-o varietate de moduri.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2