Ferma

404

3 modificări manageriale pentru reducerea costurilor crescătorilor de vaci cu lapte

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Ce trebuie să facă un producător de lactate când nu a făcut bani de câțiva ani și banca nu vrea să-și reînnoiască împrumutul, a întrebat DairyGlobal? Aceasta a fost o problemă cu care s-a confruntat Pauly Paul, de la Complete Management Consulting, când a fost chemat la o fermă de 1.500 de vaci în urmă cu câțiva ani.

În calitate de consultant în managementul produselor lactate, specializat în eficiență operațională, creșterea profitabilității fermei de lapte și găsirea de modalități neconvenționale de a reduce costurile și de a crește fluxul de numerar imediat,

Pauly a identificat rapid 3 domenii cheie de management pentru a face ca această producție de lactate să câștige bani și să fie pe cale de a reveni la negru și în bunăvoinţă cu împrumutătorul lor.

  Ajustarea fluxului în sala de muls

Prin evaluarea lui Pauly, a vrut să afle cum ar putea adăuga mai multe vaci care trec prin sală fără a adăuga costuri cu forța de muncă.

Făcând câteva ajustări și modificări ale fluxului de lucru, el a putut adăuga o nouă rotație de vaci și a ajutat muncitorii să devină mai eficienți cu timpul lor.

 Reformularea nutriției

Când vremurile sunt grele, uneori nu ai nevoie întotdeauna de ce este mai bun din ce este mai bun. În departamentul de furaje, Pauly a lucrat cu nutriționistul pentru a reduce costurile cu furajele și pentru a crește cantitatea de furaje hrănite.

Acest lucru a ajutat la reducerea costurilor și a asigurat puțin mai multă amortizare a cheltuielilor.

Îmbunătățirearogramului de reproducere și înlocuire a junincilor

Unul dintre domeniile cu cel mai mare impact pe care Pauly le-a putut ajuta la reducerea costurilor a fost programul de reproducere.

Pentru această lactate, era cel mai logic să crească totul pentru carne de vită și să elimine cheltuielile de înlocuire a junincilor.

Producătorul de lapte ar putea apoi să cumpere înlocuitori înapoi înainte de a se împrospăta cu veniturile din vânzările de vițel negru.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2