In cazul sacrificarilor de bovine si ovine adulte este necesara existenta spatiului de frig pentru depozitarea carcaselor in asteptarea rezultatelor testarii pentru encefalopatiile spongiforme. Subprodusele rezultate in urma sacrificarilor trebuie sa fie colectate in mod igienic in cazul fiecarei unitati. Daca in cadrul aceleasi unitati se sacrifica animale care apartin mai multor specii, subprodusele incadrate in categorii diferite de risc trebuiesc colectate diferit conform reglementarilor din domeniu, in cazul in care se doreste folosirea unui singur container, subprodusele de origine animala care nu sunt destinate consumului uman, trebuiesc incadrate in categoria cea mai mare de risc. Pentru un numar redus de personal, vestiarul poate sa fie format dintr-o singura camera, prin utilizarea a doua dulapuri dintre care unul pentru hainele de strada si unul pentru hainele de lucru. Baroncini Est vine in intampinarea firmelor care doresc sa infiinteze astfel de unitati, oferind proiectare, livrare de utilaje si punere in functiune conform standardelor europene. S.C. BARONCINI EST srl[email protected] Tel 0723.579.338 Fax 021 335.68.59