Tehnologii

294

Abatorul Periș face achiziții pe piața de distribuție

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care Abatorul Periș S.A. intenționează să preia companiile Almado Total Distribution S.R.L., Cathedral Distribution S.R.L. și Policalita S.R.L. de către Abatorul Periș.

Abatorul Periș produce și comercializează cu ridicata produse de carne proaspătă și comercializează cu amănuntul produse din carne proaspătă și procesată. 

Almado comercializează cu amănuntul produse de carne proaspătă și procesată, iar Cathedral și Policalita comercializează cu ridicata produse de carne proaspătă și procesată. Companiile aparțin lui Alin-Georgian Zamfira.

În urma analizei, Consiliul Concurenței a constatat că operațiunea notificată nu ridică obstacole semnificative în calea concurenței efective pe piața românească sau pe o parte a acesteia şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial. 

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2