Ferma

228

APCPR și FCBR vor fi prezente la Meat.Milk 2021

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Ca de fiecare dată, Expo-Conferința Internațională Meat.Milk va reuni la lucrările sale elita specialiștilor din sectoarele de carne și lapte ale României, inclusiv din zona producției zootehnice.

Așa se va întâmpla și la ediția festivă a evenimentului, care își va desfășura a X-a ediție în zilele de 24 și 25 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.

Astfel, la lucrări va fi prezent domnul Ioan Ladoși-Președinte al Asociației Producătorilor de Carne de Porc din România, acela care va fi speaker în dezbaterea CARNE, cu titlul ”De la haos, la profit consolidat”din după-amiaza zilei de 24 mai.

Alături de domnia sa, în aceeași dezbatere, va fi prezent și domnul Adrian Balaban-Președinte al Asociației Medicilor Veterniari cu Practică în Creșterea Suinelor și președinte al Cooperativei Siliștea-Producție Suină.

Federația Crescătorilor de Bovine din România va fi reprezentată de președintele Claudiu Frânc, domnia sa urmând a fi speaker în dezbaterea LAPTE, care se va desfășura sub genericul ”Interes comun pe o piață unică sau scapă cine poate?”

Totodată, anunțăm prezența la eveniment a numeroși furnizori de input-uri pentru fermieri, tehnologie de laborator, tehnologii pentru zootehnie etc.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2