203

Arla: zerul rezistent uht poate influenta subnutritia la varstnici

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Dupa cum informeaza Nutraingredients.com, aproape 60% din pacientii in varsta din spitalele din Marea Britanie sunt subnutriti arata datele recente ale Asociatiei Alimentelor Dietetice din Marea Britanie. Acesta reprezinta o problema pe care companii precum Arla Food Ingredients incearca sa o abordeze printr-o noua formula de zer.

Managerul Dezvoltarii Afacerilor al Arla, Vivian Kjaer Jensen afirma ca Lacprodanul (o proteina concentrata din zer) este prima proteina concentrata din zer care poate fi folosita in formulele UHT si care poate insemna un substituent folosit in alimentatia persoanelor cu probleme de subnutritie din spitale. Pana acum sursa preferata de proteina a fost cazeina, deoarece este o proteina foarte rezistenta la temperaturile ridicate, dar acum clientii nostri cer din ce in ce mai mult o proteina mai de calitate, a relevat Jensen. Piata nutritiei in spitale valoreaza 3,6 mld. de euro in SUA si UE, si serveste persoanelor varstnice cu probleme de subnutritie si care sunt in perioada de recuperare dupa vro boala sau operatie.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2