Produsul este realizat în Uniunea Europeanã, corespunde Regulamentului Comisiei Europene cu privire la criterii microbiologice pentru produsele alimentare – 2073/2005 ºi constã `ntr-un burete din celulozã, cu suprafaþa de 50 de centimetri pãtraþi, dozat cu 10 ml soluþie salinã 0.9%, cu diluant pentru recuperare maximalã MRD sau apã peptonatã tamponatã BPW. Caracteristicile buretelui pentru prelevarea de mostre de pe carcasa animalã de carne roºie de la ATC Investments: Gata de utilizare, nu este necesarã pregãtire adiþionalã; Sterilizat cu raze Gama pentru a asigura SAL cel puþin 10-6; Ambalat individual, într-o pungã de uz medical sau în recipient de plastic 100 ml; Rezistã la temperatura camerei; Fiecare lot de producþie este însoþit de Declaraþie de Conformitate; Preumezit, pentru prelevare simplã, la îndemânã; produsul poate fi furnizat “preumezit” în orice soluþie, în acord cu cerinþele utilizatorului ºi cu procedurile aplicate: 1. Burete prelevare carcasã roºie, pentru NTG – burete steril, din celulozã, dozat cu 10 ml de soluþie salinã 0.9%, în pungã minigrip, dublat în pungã de uz medical; 2. Burete prelevare carcasã roºie, pentru Enterobacteriaceae – burete steril, din celulozã, dozat cu 10 ml de soluþie diluant salin peptonã, în pungã minigrip, dublat în pungã de uz medical; 3. Burete prelevare carcasã roºie, pentru Salmonella – burete steril, din celulozã, dozat cu 10 ml de soluþie apã peptonatã tamponatã, în pungã minigrip, dublat în pungã de uz medical.