Beneficiind de o aprovizionare constanta cu materie prima de cea mai buna calitate si aflata sub conducerea executiva a inginerului tehnolog Ion Taucean, fabrica proceseaza zilnic o cantitate de 20 de tone de carne abatorizata in abatorul propriu. De altfel, fluxul de aprovizionare se bazeaza pe cele 27.000 de suine care populeaza ferma de porci a societatii, care asigura o productie de carne de cea mai buna calitate. Capacitatea de prelucrare a fabricii este de 5 tone de preparate, 8 tone de carcasa de porc, capacitatea maxima fiind de 30 de tone, zilnic. Alaturi de linia de procesare a carnii de porc, din 2009, functioneaza la cele mai ridicate standarde de calitate linia de procesare a carnii de bovine, linie care asigura o tona de procesare, zilnic. Fiind modernizata in etape succesive, in anul 2010, fabrica de prelucrare a carnii, din cadrul SA C.A.I. Curtici a fost beneficiara unei noi investitii in utilaje de oparire si flambare, modernizandu-se totodata si abatorul, mai precis, linia de receptie animale, punctul de sacrificare, sistemul de refrigerare si linia de transare, de acolo de unde carnea pleaca spre atelierul de prelucrare sau, direct la comercializare, ca piese transate. Dintre partenerii de afaceri care asigura aprovizionarea cu materie prima auxiliara putem numi: Robit, Marshall, Darimex, Ion Mos, Alumi Foods, utilajele liniei tehnologice fiind importate de la firme de prestigiu precum KG Wettel, Fesmann, Weman, Freund. Prelevandu-se mostre pe tot fluxul tehnologic, analizate permanent in propriul Laborator, se asigura deplina respectare a conditiilor impuse de siguranta alimentara, SA C.A.I. Curtici fiind pe deplin acreditata potrivit normelor europene de calitate si siguranta alimentara, obtinand Certificatul de schimb intracomunitar pe baza caruia va putea demara activitatea de export. Particularitatea care caracterizeaza produsele realizate la Macea asigura si calitatea de exceptie: produsele sunt integral naturale. Oferta societatii cuprinde: produse fierte si afumate (carnati Harghita, Trandafir), fierte si dublu afumate (salam de vara, cabanos), produse crud-uscate (salam de Curtici, salam Alunis), Salamul de Casa (care se comercializeaza sub acest nume, ca marca de produs), carnati taranesti, pasta de mici, specialitati (file de porc, Montana, Kaiser etc). Intreaga productie se comercializeaza in propria retea de desfacere care cuprinde 27 de magazine din judetele Arad si Timis, transportul fiind efectuat cu autofrigorifice din propriul parc auto. Cu o valoare in crestere a desfacerii, Abatorul si Fabrica de prelucrare a carnii din cadrul SA C.A.I. Curtici reprezinta reteta de succes a unui eficient sistem agricol si economic, sistem care, in final, asigura cumparatorilor produse 100% naturale de o calitate 100% garantata.