Unii ofera abonamente pentru doua, trei luni, in care promit sa puna deoparte sau chiar sa aduca la usa clientilor tot ce au mai proaspat in ferma. Altii au scos carduri de lapte, cu reancarcare, sau isi tenteaza clientii cu mostre de branza. In Pantelimon, fidelizarea incepe chiar de la poarta fermei. Odata demonstratia facuta, clientul poate fi castigat pe termen lung printr-un soi de abonament electronic. O cheie magnetica poate fi incarcata cu orice suma doresti. Cu cat incarci mai mult, cu atat primesti un pret mai bun pe litru. Adica 2,5 lei, in loc de 3. Asa s-a ajuns la marirea cantitatii de lapte vandut, precum si a numarului de automate instalate in Bucuresti. Un alt producator, de data aceasta din Teleorman, scade pretul, cand le duce oamenilor la poarta branza de capra. E 20 de lei pe kilogram pentru clientii de ocazie, 18 lei pentru cei abonati. Omul vine in Bucuresti in cateva ore cu tot cu bonul fiscal. La Timisoara, un producator a castigat o suta de abonati in numai un an, adica o crestere de 30 la suta. De doua ori pe saptamana, livreaza produse lactate, dar si praz, cartofi si ceapa din ferma proprie, pentru cine plateste in avans si vrea sa primeasca mai ieftin.