Ferma

256

Cargill își extinde capacitățile de cercetare în domeniul nutriției animale

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Confruntați cu piețele volatile de mărfuri și cu reglementările în schimbare și cu nevoile consumatorilor, producătorii de animale operează într-o lume din ce în ce mai complexă. Ca răspuns, Cargill a declarat că își extinde și renovează Centrul Global de Inovare în Nutriție Animală din Elk River, Minnesota, la 30 de minute de sediul său global, după cum informează DairyReporter.

Împreună cu o unitate din Velddriel, Țările de Jos și cu centrul de cercetare și dezvoltare Changrong care va funcționa în curând din China, site-ul Elk River servește ca un centru al rețelei globale a companiei de 15 centre de cercetare și aplicare tehnologică a nutriției animale.

Investiția, de aproape 50 de milioane de dolari, va moderniza instalațiile pentru animale, inclusiv o nouă unitate de inovare a produselor lactate, va construi o fabrică de furaje mai mare la fața locului, va crea un spațiu pentru vizitatori și va construi un laborator pentru cercetarea și dezvoltarea nutrienților.

Conceput pentru a servi clienților din produse lactate, păsări de curte, porcine și acva, precum și nevoile de testare ale altor companii Cargill, Centrul Global de Inovare găzduiește peste 2.000 de vizitatori pe an. În plus, noile coridoare de vizualizare vor permite vizitatorilor să vizualizeze convenabil instalațiile de cercetare și dezvoltare pentru animale.

Marți, 19 aprilie, a marcat inaugurarea oficială a instalației modernizate care se va deschide în primăvara anului 2023. Site-ul este operațional pentru Cargill din 1958. Acolo, echipele dezvoltă noi metode de măsurare a nutrienților pentru a înțelege în profunzime modul în care ingredientele hrănesc animalele și le susțin performanța. la toate etapele vieții.

Adriano Marcon, lider de grup al afacerii Cargill în domeniul nutriției animale, a declarat: „Aceasta este cea mai mare investiție pe care afacerea Cargill în domeniul nutriției animale a făcut-o în inovare. Facem un pas semnificativ spre ceea ce va crea tehnologii de ultimă oră pentru lumea noastră.

Dorim să fim cel mai bun partener în domeniul nutriției animale la nivel global, iar clienții noștri se așteaptă să aducem inovații care să îi facă mai competitivi, mai eficienți și mai durabili. Când ne aleg ca partener de încredere, se bazează pe noi ca un canal către noi tehnologii. Prin urmare, trebuie să fim în frunte și să mergem mai repede pentru a continua să ne îndeplinim promisiunea față de clienți.”

Mariano Berdegue, director general regional pentru America de Nord al afacerii de nutriție animale a Cargill, a declarat:

„Această investiție arată importanța aducerii unei creșteri durabile afacerii noastre și se află în centrul viziunii de a fi o companie de nutriție. Această capacitate nu a fost niciodată mai critică decât acum cu ceea ce ne confruntăm astăzi în ceea ce privește prețurile materiilor prime, costul alimentelor, capacitatea noastră de a optimiza nutriția și capacitatea noastră de a înțelege materiile prime și de a le transforma în proteine.

 Ne simțim mândri de opțiunile pe care le oferim clienților noștri, astfel încât aceștia să își poată continua traiul și să prospere.”

Arlene Fosmer, director de inovare al afacerii de nutriție animale a Cargill, a declarat: „Știința ne determină succesul clienților noștri. La această unitate, deblochăm informațiile nutriționale și analizele pentru a inova ceea ce contează cel mai mult pentru clienții noștri.”

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2