237
La fel ca la ediția precedentă, Carmangeria Godac, proprietate a domnului Radu Marian, este și în acest an Partener al Expo-Conferinței Meat & Milk 2017, urmând să facă deliciul meselor de dimineață cu unele dintre cele mai bune produse ale sale. Astfel, Carmangeria Godac va îmbia participanții ca, la Micul dejun, să se delecteze cu: MUSCHI AZUGA NATUR: Specialitate realizata dupa o reteta autentica pentru cele mai rafinate gusturi din cel mai bun cotlet de porc. MUSCHIUL AZUGA NATUR,GUST DESAVARSIT DE BUN! SUNCA DE PRAGA: Specialitate realizata cu maiestrie din pulpa de porc de cea mai buna caliate dupa o reteta originala. Sunca de Praga Godac,Gustul de neuitat! PIEPT AFUMAT FINESSE: Specialitate realizata prin dubla afumare si uscare. Gust delicios de carne afumata traditional, cu rumegus din lemn de esenta tare. Detalii și înscrieri pe www.meat-milk.ro/conferinta.