FDC: Domnule Radu Marian, produsele Carmangeriei Godac sunt recunoscute pentru calitatea lor de excepþie. Care sunt caracteristice lor? R.M.: Caracteristica de baza o reprezinta reþetele folosite, calitatea materiei prime ºi preþul produsului. FDC: Care este capacitatea de producþie a Carmangeriei Godac? R.M.: Producþia zilnica este de 5 t de produse finite pe zi ºi 2-2,5 t de carne tranºata ºi ambalata. FDC: Care sunt principalii clienþi ai produselor dumneavoastra? R.M.: Principalii clienþi ai Carmangeriei Godac sunt toþi cei care ne cumpara produsele din cele 10 magazine ale reþelei noastre, situate in Bucureºti, Ilfov ºi Giurgiu. FDC: Cunoaºtem ca aþi demarat un amplu program de modernizare ºi rebranduire a magazinelor dumneavoastra. Ce ne puteþi spune in acest sens? R.M.: Da, intr-adevar, de anul acesta, aºa cum am mai spus ºi in alte reviste de specialitate, avem un proiect de rebranduire a tuturor magazinelor noastre. In acest sens, investim aproximativ un milion de euro. FDC: Care este scopul principal al acestui proiect?R.M.: Þinta principala a procesului de rebranduire este inlocuirea dotarilor comerciale, schimbarea imaginii, modernizarea actului de comerþ ºi, prin aceasta, fidelizarea clienþilor in sprijinul carora venim cu produse ºi servicii de o calitate de excepþie la un preþ corect ºi atractiv. FDC: Care este raportul dintre desfacerea prin reþeaua proprie ºi cea destinata altor clienþi ai Carmanegeriei Godac? R.M.: 70% din producþie o desfacem prin reþeaua noastra de magazine, iar pentru restul de 30 % avem clienþi stabili ºi puternici. FDC: Va mulþumim ºi va uram succes!