Stiri

141

Carnea rosie, vitală pentru creșterea industriei alimentare din UK

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Sectorul de carne roșie joacă un rol important pentru industria alimentară și este prevăzut ca acest sector să crească cu 30% înurmătorii 5 ani, a spus ministrul britanic adjunct pentru agricultură și alimente, Rebecca Evans. Ministrul a făcut această afirmație la conferința anuală de promovare a cărnii, în fața delegaților la HCC.     "Industria alimentară și a băuturilor este estimată a avea o valoare de 5,2 miliarde £ în economia țării, în fiecare an și avem nevoie să continuăm să ne bazăm pe acest lucru", a spus Evans. "Până în 2020, vreau să văd industria alimentară și a băuturilor crește cu încă 30%, iar sectorul de carne roșie are un loc important de jucat în această aspirație." Ministrul adjunct a aplaudat inițiativele HCC, salutând, în mod special, cele mai recente campanii de marketing IGP  pentru carnea de miel și a spus că a fost mulțumită de faptul că discuțiile au progresat în rândul organismelor de taxare a carnei roșii.   Ea a cerut de asemenea sprijinul retailerilor și procesatorilor. "Salut recentele anunțuri făcute de unele dintre lanțuri de supermarket-uri ale noastre, care și-au propus să extindă politica vânzării cărnii de miel din Marea Britanie, pentru anul 2016. (AAI)

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2