Stiri

415

Carrefour România își extinde rețeaua de proximitate cu 22 de magazine

autor

MeetMilk.ro

distribuie

După cum informează European Supermarket Magazine, Carrefour România își consolidează poziția de jucător cheie pe piața magazinelor de proximitate din țară, prin deschiderea a 22 de noi magazine Express în nouă orașe în cursul anului 2023.

Această ultimă extindere duce numărul total de magazine Express al retailerului la 162.

Viziune omnicanal

Extinderea formatului Express este un element cheie al viziunii omnicanale a Carrefour, retailerul urmărind să fie mai aproape de clienți și să le ofere o experiență de cumpărături perfectă pe toate canalele.

Fiecare dintre noile magazine Express prezintă un design modern și se întinde pe o suprafață cuprinsă între 110 și 350 de metri pătrați. Magazinele funcționează între orele 7:00 și 22:00, șapte zile pe săptămână.

Cele 22 de noi magazine sunt distribuite strategic în nouă orașe din România, inclusiv București, Cluj, Brașov, Brăila, Suceava, Galați, Oradea, Timișoara și Constanța.

Extinderea mărcii

Carrefour intenționează să continue extinderea amprentei românești a formatului său de proximitate în diverse locații, inclusiv zone rezidențiale, clădiri de birouri și zone urbane centrale.

Magazinele Carrefour Express oferă peste 4.500 de SKU, inclusiv o gamă completă de produse proaspete de la fermieri locali, mărci private (Carrefour La Piață, Drag de România), vinuri din programul Deschidem Vinul Românesc, produse de sezon din gama Festiv, produse ecologice. (Bio), produse proaspete de panificație, precum și o gamă de mărci internaționale.

În plus, cumpărăturile online sunt disponibile cu livrare la domiciliu prin serviciile de livrare rapidă Bringo și Glovo.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2