FermaStiri

254

Cine este PIC?

autor

MeetMilk.ro

distribuie

PIC PIG Improvement Company a fost înființată în 1962 de către cinci fermieri din Oxfordshire, Anglia. La mijlocul anilor 50, acești cinci fermieri, au format un grup de studiu pentru obținerea unui porc mai performant.

Acest grup de studiu a condus la înființarea PIC. Viziunea fondatorilor PIC s-a păstrat și în prezent. Având o focalizare clară pe clienți, unul din punctele tari ale companiei este acela de a echilibra cercetarea științifică cu realitatea din fermele comerciale.

Și în prezent, compania PIC împreună cu angajații săi realizează visul fondatorilor. Prin implementarea celor mai noi cunoștințe științifice în domeniul ameliorării suinelor, PIC face cu consecvență eforturi pentru a asigura producătorilor din industrie animale superioare genetic, la un cost de producție mai mic și cu o carne de calitate superioară.

Având filiale în peste 40 de țări la nivel mondial, scopul companiei este același încă de la începuturi și anume de a-i face pe partenerii noștri să devină cei mai de succes producători de carne de porc din lume. Genetica superioară reprezintă fundamentul succesului.

De aceea ne concentrăm pe utilizarea celor mai recente inovații pentru a obține ameliorare genetică, pe sisteme globale de aprovizionare bio-securizată, pentru a livra genetică de top partenerilor noștri și pe oferirea de servicii tehnice în fermele comerciale, pentru a-I ajuta pe producători să obțină plus valoare din genetica furnizată. PIC se angajează să se asigure că fermierii pot livra produse excepționale pe piața locală, cât și consumatorilor finali la nivel mondial.

În PIC, facem selecție genetică pentru caractere relevante din punct de vedere comercial, care constituie baza unei producții profitabile.  Echipa noastră tehnică, cu experiență globală, poate să pună la dispoziția partenerilor săi informații de producție și practici de management testate pentru a-I ajuta să își maximizeze succesul.

În Romania, PIC esteprezent din 1998 și are aceeași viziune și obiective cu compania mamă la nivel mondial.  Din 2018, compania și-a mutat sediul central la Cluj-Napoca și aprovizionează piața la nivel național, Republica Moldova și o parte din piața din Ungaria cu animale de reproducție și material genetic superior.

Pentru mai multe detalii despre produsele și serviciile pe care PIC Romania le pune la dispoziția partenerilor să ivizitați pagina www.pic.com.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2