Stiri

381

CMC Grup Broker de Asigurare va participa la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk. 2024

autor

MeetMilk.ro

distribuie

CMC Grup Broker de Asigurare va participa la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk. 2024 în calitate de Partener, ocazie cu care domnul Marius Maier-Manager General al companiei, va susține comunicarea cu titlul ”RISK MANAGEMENT - provocări și soluții pentru afacerile din domeniul alimentar”, în ședința generală din dimineața zilei de 27 mai a.c.

CMC Grup Broker de asigurare este un broker de asigurare independent, autorizat din 1999 de Comisia de Supraveghere a Asigurărilor să presteze activități specifice pe teritoriul României. Iată valorile companiei:

”Suntem atenți la detaliile expunerii pe care le implică activitatea clientului, inovativi în conceperea programelor de asigurare, exigenți în negocierea cu asigurătorii și, cum clienții sunt pe primul plan, ne place să le depășim așteptările.

Vom realiza gestiunea zi de zi a programului de asigurare prin răspunsuri operative, care au la bază dorința noastră ca la final clientul să nu ne perceapă ca o entitate separată, ci o prelungire a organigramei spre un departament eficient care beneficiază de specializare, expertiză și implicare.

Activitatea desfășurată a cunoscut o evoluție ascendentă, serviciile oferite partenerilor noștri s-au diversificat pe măsura creșterii calității acestora. Dezvoltarea activității companiei reiese și din evoluția principalilor indicatori de comensurare: volumul anual de prime intermediate și comisioanele anuale încasate.” 

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2