Stiri

353

Comerțul cu produse de carne și lactate, analizate la Meat.Milk 2024

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Sesiunea Forum Retail, din cadrul Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk a reușit să se impună în fața participanților ca unul dintre momentele cele mai interesante din program.

Tocmai de aceea, și la ediția din 27 și 28 mai, care va loc la hotel Alpin din Poiana Brașov, dezbaterile care se vor desfășura sub acest generic vor fi cât se poate de interesante.

La sesiunea din acest an, care va avea loc în după-amiaza zilei de 27 mai, vor participa domnii Paul ANGHEL-Director General ANPC, Gyerko LASZLO-Consilier Consiliul Concurenței, Ștefan PĂDURE-Președinte APAR, George BĂDESCU-Director Executiv AMRCR, care, cu siguranță, vor capta atenția celor prezenți cu analiza pe care o vor face asupra comerțului cu lactate și carne.

Dar, ediția din acest an are programată și o premieră. Mai precis, este vorba despre Consiliul femeilor de afaceri la care vor participa exclusiv doamne cu o reputație de prestigiu din sectoarele de carne și lapte ale României și care vor vorbi despre avantajele și dezavantajele condiției feminine în acest mediu de business. Numele doamnelor care vor participa în această secțiune le vom dezvălui în curând.

Vom reveni cu detalii despre organizarea conferinței. Informații suplimentare și înscrieri la [email protected], la tel.: 021.223.25.21, precum și pe www.meat-milk.ro

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2