Ferma

536

Compania NOACK va participa la conferința Meat.Milk 2023

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Unul dintre liderii în domeniul nutriției animale și a siguranței alimentare, NOACK, va participa la cea de-a XII-a ediție a Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk care va avea loc în zilele de 29 și 30 mai la Poiana Brașov sub genericul ”Sectoarele de carne și lapte ale României-Succes, Prudență sau Dezastru?

NOACK se definețte a fi Partenerul agroindutriei alimentare în nutriție animală si siguranța alimentelor

Fondat în anul 1980, Grupul Noack s-a dedicat distribuției produselor inovatoare și a tehnologiilor de ultimă generație folosite în industria alimentară și în sectorul zootehnic, iar cele patru departamente de Nutriție Animală, Diagnostic Agro-Alimentar, Diagnostic Veterinar și Instrumente Analitice, asigură soluții personalizate partenerilor. Compania are o prezență în 10 țări europene.

Concentrându-și  activitatea în Europa Centrala și de Est, grupul Noack este prezent în România din anul 1993 și a devenit în timp o companie de tradiție în furnizarea soluțiilor de înaltă calitate, concepute pentru a veni în sprijinul industriei agro-alimentare și femelor zootehnice, având grijă de sănătatea oamenilor și a animalelor.  Din anul 2021, Grupul Noack face parte din marea familie Barentz.

Activitatea a fost direcționată inițial doar către crescătorii de animale, prin furnizarea de suplimente/aditivifurajeri,ulterior însă a fost dezvoltat Departamentul de Diagnostic Agro-Alimentar și Veterinar, pentru a reflecta în oglindăîntregul lanț alimentar, de la fermă la furculiță.

Preocuparea continuă pentru siguranța alimentelor și sănătatea animalelor a dus la dezvoltarea portofoliului și colaborarea de lungă durată, atât cu companiile procesatoare, cât și cu autoritățile de control.

Ceea ce stă la baza succesului companieiau fost tocmai parteneriatele de lungă durată, atât cu furnizorii cât și cu colaboratorii, bazate pe experiența, flexibilitatea, competența și pregătireacontinuă a reprezentanților companiei. Echipa noastră de specialiști livrează cele mai bune soluții într-un timp scurt.

Departamentul de nutriție animală cuprinde toate speciile. Portofoliul de produse Noack acoperă toate nevoile din ferme și din unitățile de producere a furajelor și are parteneriate de durată pentru mai mult de 20 furnizori la nivel global.

Gama de produse destinate fermelor de animale și producătorilor de furaje cuprinde, printre altele, următoarele produse:proteină bypass, grăsime bypass, înlocuitor de lapte pentru viței, extrudat de in cu conținut ridicat de Omega 3, premixuri și blenduri, inoculant pentru siloz, protector hepatic, protector ruminal etc.

Produsele promovate de către Departamentul Diagnostic Agro-Alimentar al grupului Noack sunt dedicate industriei alimentare (lactate, carne, panificatie - dulciuri,vin, bere, ape și sucuri) dar și tuturor laboratoarelor de siguranța alimentelor, laboratoarelor pentru furaje sau celor veterinare. Ne concentrăm pe siguranța materiilor prime, a produselor finite sau a probelor din mediul de lucru prin:

Controlul igienei: microbiologic, testare alergeni, testare ATP;

Microbiologie: Medii clasice deshidratate sau gata de utilizare, testare rapidă a agenților patogeni (ELISA, PCR, LAMP), metode alternative3M™ Petrifilm™, soluții de automatizare personalizate pentru laboratoare;

Analize chimice: micotoxine, toxine microbiene;

Analize enzimatice ale constituenţilor alimentari:zaharuri, alcool, acizi și alte ingrediente;

Echipamente de laborator: Spectrofotometre sau cititoare de  flux lateral, Luminometre, sisteme de analiză;

Alergeni alimentari;

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2