Tehnologii

166

Compania Romana de Auxiliare: Calitate prin traditie

autor

MeetMilk.ro

distribuie

La inceputul anilor 1940, Kurt van Hees a constientizat posibilitatea utilizarii fosfatilor in productia de mezeluri fierte si sunci, iar in 1947 el a fondat VAN HEES GmbH. Astazi VAN HEES Gmbh este o firma de familie de dimensiune mijlocie, un producator cu tehnologie de varf pentru amestecuri de condimente si aditivi pentru carne si mezeluri. Compania are mai mult de 300 angajati in toata lumea si o capacitate de productie de 20.000 de tone, in conformitate cu criteriile HACCP/IFS. Certificat ISO 9001. Certificare IFS (International Food Standard).

Marca VAN HEES® include o gama larga de aditivi si amestecuri de condimente pentru diferite specialitati de carne si mezeluri. Compania Romana de Auxiliare este, din anul 2002, distribuitor pentru Romania a aditivilor si condimentelor pentru industria carnii produse de Van Hees, Germania. Misiunea noastra este aceea de a oferi produse sigure si eficiente pentru a creste calitatea produselor fabricate de partenerii nostri. Cota de piata a companiei pe segmentul aditivilor de carne este asigurata de un volum al vanzarilor de aproximativ 150 de tone, in valoare de aproximativ 500.000 de euro. In stategia de dezvoltare a companiei noastre, punctul-cheie este reprezentat de marirea permanenta a portofoliului, prin lansarea de produse noi alaturi de penetrarea unor noi segmente de piata (catering, restaurante, hoteluri) prin oferirea de produse specifice complete. Compania a fost prezenta la toate editiile INDAGRA, iar, prin intermediul furnizorului Van Hees, la toate editiile targului IFFA din Frankfurt. Din punct de vedere tehnic, compania este sustinuta de patru tehnologi din Romania si doi tehnologi din Germania. Succesul companiei pe termen lung presupune implicarea cu entuziasm si dinamism a tuturor membrilor echipei. Servicii si produse Domeniul de activitate al companiei este importul si comercializarea de condimente si aditivi din ingrediente alimentare de calitate pentru industria carnii. Topul vanzarilor noastre il reprezinta produsele Zartin si Bombal si cele pentru salamuri crud-uscate. ZARTIN reprezinta noua cale de imbunatatire a gradului de valorificare, a fragezimii, suculentei si a timpului de pastrare a carnii proaspete. Produsul este o combinatie multifunctionala de aditivi care reduce pierderile in greutate la prajire / fierbere, nu contine fosfati, imbunatateste culoarea si controleaza dezvoltarea microbiana. BOMBAL este un conservant pentru produse din carne care controleaza valoarea PH-ului, mentine prospetimea carnii crude, are gust si miros neutru, imbunatateste textura si consistenta, reduce pierderile in greutate; are un spectru larg de utilizare. • Service optim la client prin consultarea tehnologului direct in fabrica • Orientare catre client si solutionare individualizata a problemelor, datorata unei lungi experiente.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2