190

Comunicat chr. hansen: produse sanatoase cu gust delicios

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Iaurturile in stil grecesc sunt sanatoase, consistente, cremoase si gustoase – si sunt produse usor cu noile generatii de culturi pentru iaurt de la Chr. Hansen

Apetitul pentru iaurtul in stil grecesc a crescut considerabil in ultimii ani. In SUA, detine segmentul cu cea mai mare crestere dintre lactate (sursa: Symphony IRI Group), iar in Marea Britanie si Germania tendinta de consum ca atare a iaurtului in stil grecesc, incepe sa fie la fel de importanta. Succesul acestei varietati este atat de semnificativ, incat compania internationala de cercetare a pietei, Zenith, estimeaza ca in 2012 consumul total de iaurt va creste cu 4,5%. In ultimii ani, cresterea consumului global de iaurt a fost constanta la 3%. Aliniindu-se la popularitatea exploziva a acestui produs, Chr. Hansen a introdus o noua serie de culturi YoFlexŸ si probiotice nu-trishŸ, potrivite perfect pentru iaurtul grecesc. Gust sofisticat, sanatos, 100% natural, grecesc Departamentul R&D Chr. Hansen s-a axat pe crearea unor culturi care dau gust inegalabil si proprietati texturizante iaurtului, culturi denumite Creamy si Premium. Noul portofoliu contine sapte culturi - dintre care trei au in compozitie tulpinile probiotice BB-12Ÿ, bine documentate in ceea ce priveste sanatatea intestinala – permit fabricilor de lactate din intreaga lume sa se plaseze in cele mai puternice tendinte, oferind: gust rafinat, un produs sanatos, 100% natural si stil grecesc Consumatorii din intrega lume au adoptat cu mai multa incantare iaurtul cu extra-proteine fata de cel obisnuit - si acest lucru nu este o surpriza - pentru ca iaurtul in stil grecesc este hranitor, sanatos si delicios a declarat Morten Boesen, Marketing Manager, Fermented Milk Cultures, Chr. Hansen. O noua gustare preferata Noile culturi le usureaza producatorilor de lactate eforturile de a obtine textura si gustul optim – ele actionand extraordinar de bine in laptele cu procent redus de grasime. In plus, aceste culturi sunt disponibile in formule probiotice, iaurtul grecesc fiind un suport excelent pentru bacteriile benefice sanatatii. Consumatorii pot primi zilnic doza adecvata de bacterii probiotice direct din portiile de iaurt luate din frigider. Iaurtul a devenit acum o gustare sanatoasa, un avantaj suplimentar pentru iaurtul in stil grecesc este ca satisface foamea prin continutul sau ridicat de proteine, a adaugat Boesen. In realitate, in piata iaurtului au loc foarte multe schimbari inovative ale gamelor de produse. Astazi, iaurtul este mult mai mult decat un aliment traditional pentru micul-dejun. Variind de la sortimentele clasice, cu fructe, cu doze probiotice si pana la variante tip desert, iaurtul este in mare cautare in intrega lume, consumul global depasind 20 milioane tone pe an... ...Iar Chr. Hansen are culturi potrivite pentru fiecare sortiment.Pentru mai multe informatii referitoare la acest comunicat de presa, va rugam sa ne contactati: Helle Rexen, Communications Consultant, Corporate Communications Telefon: +45 45 74 76 36 E-mail: [email protected] Laura Szatmari, Business Support Tel.: +40 733 947 327 E-mail: [email protected] Despre Chr. Hansen Chr. Hansen este o companie globala axata pe biostiinta, ce dezvolta solutii pentru ingrediente naturale destinate industriilor alimentara, nutritionala, farmaceutica si agricola. Toate solutiile se bazeaza pe cercetari solide, competente de dezvoltare si investitii semnificative in tehnologie. Venitul din anul financiar 2010/2011 a fost 636 milioane euro. Compania beneficiaza de pozitia de lider in toate diviziile sale: Culturi&Enzime, Sanatate&Nutritie si Coloranti Naturali. Mai mult de 2300 persoane dedicate lucreaza in peste 30 de tari. Compania Chr. Hansen este listata la bursa NASDAQ OMX din Copenhaga, Danemarca. Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati www.chr-hansen.com.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2