Ferma

347

Conferința Națională “Soluții tehnice inovatoare și sustenabile pentru fermele producătoare de lapte și carne în contextul încălzirii globale. Impactul lor asupra bunăstării animale.”

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Crioti Trade SRL si Costagi SRL,  impreuna cu colaboratorii, organizeaza Conferinta: “Solutii tehnice inovative si sustenabile  pentru fermele producatoare de lapte si carne in contextual incalzirii globale. Impacul lor asupra bunastarii animale” in perioada 06 – 07 aprilie 2023 la Predeal, Hotel Rozmarin cu participarea specialistilor din Franta, Olanda, Italia si Canada.

Evenimentul va avea loc la Hotel Rozmarin, din Predeal, în zilele de 06 – 07 aprilie 2023

Speakeri:

Nicole Hocke-LALLEMAND ANIMAL NUTRITION- Canada- Nutritionist in companii internationale timp de 20 ani. Din 2008 s-a alaturat echipei Lallemand Animal Nutrition ca manager responsabil pentru Europa de sud. In toti acestiani a lucrat intensiv cu solutii tehnice sustenabile pentru insilozare, cu prebiotice si probiotice si, nu in ultimul rand cu managementul biofilmului de ferma introducand solutii inovatoare in nutritia si bunastarea animala.

Jan Zondervan– SCHILS–Olanda - peste 20 de ani de experienta in fermele din Europa si nu numai. Specialist in evaluarea performantelor de crestere a tineretului bovin.

Meghann Robuchon- MG2MIX –Franta Specialist in nutritia rumegatoarelor. Provine dintr-o familie de fermieri, crescand intr-o ferma de rumegatoare mici. S-a implicat in toate activitatile zilnice din ferma si apoi s-a specializat in nutritie si bunastare animala. Activeaza in echipa de audit a Crioti Trade si ofera consultanta in peste 20 de tari.

Mickel Routier–MG2MIX- Franta Specialist in tehnologia de crestere a rumegatoarelor de peste 22 de ani. A conceput sistemul de evaluare a nutritiei si bunastarii animalelor. Ideile inovatoare ale lui Mickel, puse in practica in peste 25 de tari, sprijina găsirea de noi soluții pentru îmbunătățirea nutritiei si bunastarii animalelor.

Davide Cervella–2 GAMMA –Italia–Compania 2Gamma este inventatorul si producatorul foliei cu bariera pentru oxigen pentru siloz inca din 1990. Brandul SEALPLUS este cunoscut la nivel mondial ca produsul patentat, certificat si recomandat de experti pentru mentinerea valorilor nutritive a silozurilor printr-o perfecta protectie la factori iexterni.

Stan ( Costache ) Gianina –Virginia- CRIOTI TRADE / COSTAGI  - Romania Specialist cu peste 20 de ani experienta in fermele de rumegatoare. Abilitatile profesionale dobandite in urma activitatii in fermele si institutiile de profil din Suedia, Olanda, Israel, Canada sunt aplicate de catre Gianina si in protocoalele de audit si de evaluare a nutritiei si bunastarii animalelor infermele din Romania. A introdus in Romania urmatoarele concepte:  evaluarea calitativa a modului de conservare a bazei furajere pentru rumegatoare; evaluarea bunastarii animale peripartum; evaluarea nutritiei si bunastarii animaleprin“CLICK &FARM” MG2MIX-Franta.

Programul Conferintei Nationale:

Joi 06 Aprilie 2023

19.00:Cina festiva cu foc de tabara si muzica live /discutii libere

Vineri, 07 Aprilie 2023

07.30: Mic dejun

08.00-09.00: Mickel Routier & Meghann Robuchon: ”Utilizarea sustenabila a  surselor proteice in ratia furajera”.

09.00-10.00: Mickel Routier & Meghann Robuchon: ”Mineralizarea la rumegătoare, importanta cruciala pentru bunastarea animala”. 

10.00-10.30 – Pauza de cafea/discutii libere

10.30-11.30:Mickel Routier & Meghann Robuchon: ”Impactul micotoxinelor. Principii de baza, surse, efecte si prevenire”.

11.30-12.30: Jan Zondervan: “Varsta” rumenului si sanatatea intestinului  -cheia sanatatii vitelelor de lapte

12.30-13.30- Pranz / discutii libere

13.00-14.00: Stan (Costache )Gianina si Nicole Hocke: Soluții microbiene pentru managementul biofilmului în ferme-“probiotic pentru asternut”

14.00-15.00: Nicole Hocke si Davide Cervella: Calitatea insilozarii – Practici aplicate pentru o insilozarea corecta in conditii vitrige agro-climatice (seceta si/sau ploi abundente)

Asteptam confirmarea participarii pana la data de 24 martie 2023 la nr de tel: 0771245285

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2