Stiri

415

Consiliul Femeilor de Afaceri va avea loc la Meat.Milk. 2024

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Cu bucurie, vă anunțăm că și la această ediție a Expo-Conferinței Meat.Milk., care se va desfășura în zilele de 27 și 28 mai la Poiana Brașov, organizatorii au pregătit o nouă sesiune.

Este vorba despre Consiliul Femeilor de Afaceri din sectoarele de carne și lapte ale României, care va avea loc în după-amiaza primei zile a evenimentului.

Potrivit organizatorilor, începând cu ora 15,35, în fața participanților, doamnele Ruxandra Laura Coc-Manager Doripesco, Alina Donici-Managing Partner Artesana, Carmen Gavrilescu-Președinte APSSR și Maria Verdeși-Manager Zimbria, vor analiza condiția femeii în mediul de business actual, promovarea doamnelor în cadrul companiilor pe baza competențelor, pregătirea profesionala și integrarea femeilor în activități lucrative, responsabilitate-recunoaștere-respect etc.

Sesiunea va fi inaugurată având convingerea organizatorilor că promovarea doamnelor cu reprezentativitate în agroindustria României, poate aduce un plus de creativitate, dinamism și beneficii multiple industriei alimentare românești și economiei naționale.

Detalii, informații și înscrieri pe www.meat-milk.ro, la telefon 021.225.23.21 și pe mail: [email protected]

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2