Ferma

255

Continuă creșterea prețurilor aditivilor pentru hrana animalelor

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Presentation title goes here

Potrivit AllAboutFeed, trimestrul I a fost unul foarte costisitor pentru lanțurile globale de aprovizionare cu aditivi pentru furajele animalelor.

Contractele forward încărcate pe Glowlit arată o creștere medie de 22% în T1 pentru cei 4 aminoacizi principali care cuprind cea mai mare pondere a costurilor de hrană.

Aceste prețuri sunt obligate să își facă în cele din urmă drum în lanțul de aprovizionare. Deja vedem că mass-media stârnește temeri de inflație iminentă.

Cererea este motorul final al prețului. Există totuși un defect major în acest argument. În industria furajelor, prețurile sunt în cele din urmă determinate de cerere, iar cererea vine de la consumatori care cumpără bunuri de la supermarket și iau masa la restaurante.

 Fără o creștere a salariilor împreună cu prețurile, cererea de la sfârșitul lanțului de aprovizionare va avea dificultăți să țină pasul.

Deci, cum știm dacă cererea va crește sau va scădea de fapt? Din păcate, răspunsul nu este atât de clar. Când ne uităm la un indicator de produs final, cum ar fi carcasele de porc, datele sunt amestecate. În timp ce prețurile din întreaga lume sunt în scădere, prețul carcasei de porc din China a crescut în ultima lună.

Când se confruntă cu atât de multe predicții divergente pe o piață complet imprevizibilă, echipa Glowlit se întoarce la ceea ce este sigur. Contractele forward comparative ne oferă o privire asupra viitorului prețurilor ingredientelor pentru furaje.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2