194
In cadrul ceremoniei de deschidere, doamna Valerie Larby, Director General al Diviziei pentru Agricultura si Alimentatie a guvernului francez, a declarat ca targul din acest an reprezinta cele 310.000 de firme si cei 4,8 milioane de colaboratori care activeaza in domeniul alimentar pe intreg mapamondul, manifestarea insemnand o buna oportunitate de punere a acestora in contact cu marele public. Dealtfel, acesta este si obiectivul delegatiei redactiei noastre, revista Fabrica de Lapte contribuind direct la mediatizarea companiilor romanesti prezente la eveniment, a industriei romanesti de productie si procesare a laptelui, a culegerii ultimelor noutati, pentru mai buna informare a managerilor si specialistilor din domeniu, ramasi acasa. In prima zi a targului, portile s-au deschis pentru miile de vizitatori care au luat contact cu produsele expuse, la cele trei standuri din Hala 5 a complexului expozitional, acolo unde expun cca 60 de companii romanesti de profil, publicul parizian degustand si apreciind inca din prima zi produse ale unor firme precum Transavia, Vascar, Zimbria, Sergiana, Doly-Com, Scandia Foods, Agricola International Bacau, Pescado Grup, Galli Gallo, Inorogul, Kosarom, Cris-Tim 2 Prodcom, Eurofarm, Angst, Ana si Cornel, Caroli Foods, Coco Rico, Alex&Comp etc. Ziua de ieri a fost dedicata Familiei, in fapt, unui program special de informare a consumatorului generalist. Cu toate acestea, dupa cum a informat Centrul de Presa, un numar de 4664 de specialisti au vizitat inca din prima zi expozitia, dovada a importantei sale. Vom reveni cu noi detalii. Claudia Bocean Nicoleta Trifu