Stiri

565

Cornel Turcescu a fost numit Director General al APIA

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Domnul Cornel Turcescu a fost numit Director General al Agenției de Plăți și Intervenții în Agricultură. Anterior, el a mai ocupat pentru o perioadă această funcție, după trecerea domnului Adrian Pintea în rândul Secretarilor de Stat ai MADR.

Absolvent al Facultatea de Știinţe din cadrul Universităţii Lucian Blaga – Sibiu, Specializare Matematică – Informatică, domnul Turcescu  a mai ocupat funcțiile de Șef Serviciu Control prin Teledetecţie și Fotogrammetrie – Direcţia de Control și Autorizare Plăţi pe Suprafaţă, Agenţia de Plăţi și Intervenţie pentru Agricultură (A.P.I.A.) – Aparat Central, Consilier Direcţia de Control și Autorizare Plăţi pe Suprafaţă (D.C.A.P.S.), Agenţia de Plăţi și Intervenţie pentru Agricultură (A.P.I.A.) – Aparat Central și  Consilier (inspector control teren), Agenţia de Plăţi și Intervenţie pentru Agricultură (A.P.I.A.) – Centrul Judeţean Vâlcea.

Acesta a activat și în domeniul privat, fiind inginer IT, S.C. TRANSVIL S.A. și inginer testare software, S.C. ASSYSTEM S.R.L.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2