Ferma

200

COVID-19: Adisseo a luat măsurile necesare pentru siguranța angajaților săi

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Ca răspuns la epidemia de Covid-19 în dezvoltare rapidă, guvernele din întreaga lume întăresc măsuri preventive și de precauție pentru a limita răspândirea virusului și a proteja populațiile.

Potrivit comunicatului tranmsis la redactie de compania Adisseo, după ce au fost evaluate pe deplin situația încă de la începutul epidemiei, s-a decis implementarea tuturor măsurile necesare pentru a asigura siguranța și bunăstarea angajaților și subcontractanților, precum și continuitatea operațiunilor.

In comunicat se mai spune: “Aceste măsuri sunt adaptate în funcție de răspândirea pandemiei și de recomandările OMS și ale autorităților din fiecare țară în care este prezent Adisseo.

În primul rând, asigurarea siguranței angajaților noștri și limitarea răspândirii epidemiei

Fiecare site Adisseo din întreaga lume are o echipă locală de management al pandemiei a cărei misiune este de a implementa măsurile preventive și de precauție necesare pentru a ne proteja angajații și subcontractanții și pentru a limita răspândirea virusului.

Acestea sunt coordonate la nivel de grup de echipa noastră de gestionare a crizelor pandemice de grup pentru a asigura o implementare omogenă, rapidă și eficientă.

Apoi, asigurând continuitatea operațiunilor noastre

Adisseo, ca lider și un jucător cheie în sectorul nutriției animalelor, este esențial să se asigure continuitatea activităților noastre.

Echipele noastre au identificat și evaluat riscurile specifice prezentate de COVID-19 și au adaptat planurile noastre de continuitate a afacerilor pentru a atenua impactul asupra clienților noștri.

Am dori să asigurăm clienților și partenerilor noștri că toate echipele Adisseo sunt pe deplin angajate să asigure continuitatea activităților noastre la dispoziția dumneavoastră”.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2