Ferma

217

COVID-19: Reacţia companiilor din domeniul nutriţiei animale

autor

MeetMilk.ro

distribuie

În așteptarea impactului global al COVID-19, companiile din industria hranei pentru animale iau măsurile necesare pentru a asigura siguranța angajaților lor și pentru a continua producția.

Pentru a vă prezenta o imagine cât mai clară asupra acestei industrii extreme de importante pentru zootehnie, iată mai jos un rezumat al acţiunilor firmelor din domeniu, realizată de AllAboutFeed:

Adisseo

Într-un comunicat de presă, Adisseo afirmă: „Am decis și am implementat toate măsurile necesare pentru a asigura siguranța și bunăstarea angajaților și subcontractanților noștri, precum și continuitatea operațiunilor noastre. Aceste măsuri sunt adaptate în funcție de răspândirea pandemiei și de recomandările OMS și ale autorităților din fiecare țară în care este prezent Adisseo. "

Pentru a asigura siguranța angajaților lor și pentru a limita răspândirea virusului, fiecare site Adisseo din întreaga lume are o echipă locală de management al pandemiei a cărei misiune este de a implementa măsurile preventive și de precauție necesare pentru a-și proteja angajații și subcontractanții și pentru a limita răspândirea virusului.

Acestea sunt coordonate la nivel de grup de echipa noastră de gestionare a crizelor pandemice de grup pentru a asigura o implementare omogenă, rapidă și eficientă.

Novus International, Inc

În așteptarea impactului global al COVID-19, Novus a creat o echipă de răspuns la nivel înalt pentru a gestiona proactiv sarcina asupra operațiunilor noastre comerciale și a clienților. Iată o imagine de ansamblu a unor acțiuni întreprinse de Novus:

• Pe măsură ce virusul s-a răspândit, am implementat un sistem de lucru la distanță la nivel mondial (acolo unde este posibil) pentru a reduce povara asupra angajaților noștri, în special a celor care au grijă de copii în școli închise și a celor care susțin persoanele aflate în pericol. Această acțiune a fost, de asemenea, în conformitate cu legile locale pentru a ajuta la reducerea răspândirii virusului.

• Pentru acei angajați ale căror poziții sunt esențiale pentru a servi atât colegii, cât și clienții noștri, am aplicat curățarea suplimentară la instalații, am creat programe alternative pentru a respecta liniile directoare stricte de distanțare socială.

• La primul semn de întrerupere, echipele noastre de lanțuri de aprovizionare și logistică au lucrat pentru a reduce proactiv impactul pe care întreruperile lanțului de aprovizionare globală le au asupra clienților.

• Deși nu se așteaptă întreruperi, echipele noastre la nivel mondial au planuri care să ne permită continuarea producției și livrării produsului în cazul în care devine imposibil ca toți angajații să raporteze să lucreze.

Alltech

Alltech, a publicat o scrisoare deschisă către oficialii guvernamentali din întreaga lume, în care compania pledează să ofere industriei alimentare statutul esențial al industriei, cum ar fi deja în unele țări. În scrisoare, Alltech spune:

„Furajele, echipamentele pentru producția de animale și culturi și logistica sunt esențiale pentru a asigura siguranța aprovizionării noastre alimentare. Vă rugăm să puneți în aplicare toate măsurile de care dispuneți pentru a proteja aceste funcții vitale până la reducerea COVID-19. Avem încredere că apreciați importanța unei aprovizionări alimentare sigure și stabile. Vă mulțumim pentru susținere, în timp ce căutăm, împreună, să oferim securitate în acest moment de incertitudine inedită ”.

Compania creează un grup de lucru dedicat COVID-19, care reprezintă toate regiunile lumii. Împreună, cu o echipă de conducere superioară, acest grup de lucru va examina cele mai recente informații, inclusiv recomandările Organizației Mondiale a Sănătății și Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor, zilnic pentru a-și adapta abordarea la această situație în evoluție.

Biomin

Într-un comunicat de presă, Biomin afirmă că se străduieşte să sprijine toți clienții, colegii și părțile interesate pentru a trece prin aceste momente provocatoare. Pentru a se asigura că consumatorii primesc produsele, Biomin a adoptat planuri de acțiuni locale și regionale specifice. De asemenea, Biomin abordează faptul că toate unitățile de producție funcționează în prezent și produsele rămân disponibile. Unele dintre măsurile luate de Biomin includ:

• Interdicția de călătorie internațională pentru toți angajații și consultanții

• Anularea participării la conferințe și întâlniri internaționale

• Limitarea strictă a vizitelor externe la birouri și instalații de producție

• Măsuri sporite de igienă și curățenie

• Protocoale de securitate mai stricte pentru producție și logistică

• Respectarea strictă a orientărilor stipulate de autoritățile locale de securitate și sănătate

• Revizuirea planurilor transfrontaliere de producție și acumularea de stocuri

• Protocoale și acorduri suplimentare cu furnizorii noștri din amonte și partenerii logistici pentru a asigura disponibilitatea produsului.

Certificarea GMP +

Coronavirus are, de asemenea, un impact asupra auditurilor GMP + pentru companiile certificate. Planificarea și conducerea auditurilor este dificilă și GMP + adresează în buletinul lor că frecvența de audit poate fi afectată și nu respectă cerințele GMP +.

Prin urmare, GMP + International oferă cerințe care oferă posibilitatea de a amâna auditul pentru cel mult 6 luni. Suplimentar, s-au decis următoarele:

• Atunci când auditul de supraveghere nu poate fi efectuat pe o perioadă totală de 6 luni, certificatul GMP + trebuie suspendat de către CB. Se aplică articolul 2.11 din GMP + C6.

• Când nu se poate efectua auditul de re-certificare, validitatea certificatului GMP + poate fi prelungită pentru o perioadă de maxim 6 luni. Pentru a face acest lucru, CB trebuie să îndeplinească, așa cum se prevede la articolul 2.5.a. GMP + C6, o evaluare a documentației de calitate pentru a colecta suficiente dovezi că sistemul de management al siguranței furajelor este eficient.

• Auditul de re-certificare la fața locului trebuie efectuat în această perioadă prelungită. Atunci când CB a efectuat auditul de certificare la fața locului în timpul perioadei prelungite admisibile, data începerii noului certificat trebuie să fie prima dată după data de expirare inițială a certificatului anterior.

• Dacă auditul de re-certificare la fața locului, inclusiv decizia de certificare, nu poate fi efectuat în perioada prelungită, certificatul GMP + nu poate fi prelungit.

Kemin

Într-un Tweet, Kemin reacționează la impactul Coronavirus și declară că a implementat politici și proceduri.

Biochem

Biochem și-a informat angajații și clienții cu o scrisoare în care este menționată: În această situație fără precedent, toți cei de la Biochem suntem preocupați de sănătatea și siguranța familiilor, colegilor, clienților și partenerilor noștri. Inimile noastre sunt alături de persoanele afectate de coronavirus direct și de cei care se confruntă cu măsuri severe pentru a încetini răspândirea acestuia."

Compania a dezvoltat o serie de măsuri care protejează sănătatea angajaților lor și diminuează impactul asupra livrării de produse, după cum urmează:

• Lucrând de la distanță - ne-am încurajat angajații să lucreze de acasă, acolo unde este posibil, pentru a atenua riscul de infectare a echipelor.

• Siguranța la fața locului - toți angajații care trebuie să fie la fața locului (de exemplu, controlul calității, producțiile, logistica) aplică protocoale stricte de igienă și distanțare socială.

• Furnizarea de bunuri - facem tot posibilul pentru a vă furniza produsele și serviciile noastre. Am acumulat stocul de materii prime și produse finite pentru a asigura o aprovizionare continuă a lanțurilor de producție animală și alimentară. Suntem în continuu contact cu partenerii noștri logistici pentru a acționa rapid cu privire la orice schimbare de capacitate în sectorul transporturilor.

• Evenimente în persoană - amânăm evenimentele noastre personale și seminarii și transformăm unele dintre ele în activități virtuale online.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2