Ferma

203

Creștere rapidă a segmentului insectelor, pentru piața furajelor

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Se estimează că piața insectelor comestibile pentru piața hranei pentru animale este prevăzută să ajungă la 2,3856 miliarde de dolari, până la sfârșitul anului 2029, relevă noul raport al Persistence Market Research, intitulat Edible Insects for Animal Feed: Global Market Analysis 2013-2017 and Forecast 2019-2029.

 Interes crescut pentru proteine ​​din insecte

În zilele noastre, multe inovații se desfășoară pe piața insectelor comestibile pentru hrana animalelor. Creșterea populației duce la creșterea cererii de hrană. Pentru a satisface cererea de alimente din ce în ce mai mare la nivel global, producția de carne a crescut.

Este necesar să se asigure hrană de calitate animalelor, pentru a-și îmbunătăți, la rându-le, calitatea cărnii. Industria hranei a introdus pe piață insecte comestibile pentru hrana animalelor.

Insectele conțin cantități mari de proteine, care sunt importante pentru o creștere mai bună a animalelor. Fermierii caută resurse alternative pentru a satisface cererea din ce în ce mai mare de proteine.

Insectele comestibile pentru hrana animalelor se dovedesc a fi soluția ideală și pentru obținerea atenției investitorilor. Investițiile în insectele comestibile pentru piața hranei pentru animale cresc. În 2018, companiile producătoare de insecte comestibile pentru hrana animalelor au primit cea mai mare investiție. De exemplu, AgriProtein din Marea Britanie, Dutch Protix și compania franceză InnovaFeed și Ynsect, care produc vierme de masă în Franța etc., au beneficiat de investiții masive, dar ele au crescut, de atunci și până acum.

Cererea din sectorul acvaculturii

Industriile acvatice caută în mod activ surse alternative de proteine, care impulsionează cererea de insecte comestibile pentru hrana animalelor. Prețurile pentru făina de pește și soia, care sunt folosite ca acvif, sunt mari. Producția de acvacultură este în continuă creștere, ceea ce crește cererea de surse de proteine ​​alternative și accesibile, precum insecte comestibile pentru hrana animalelor.

Aceasta duce la o creștere a cererii de insecte comestibile pentru hrana animalelor pe piața acvata. În industria păsărilor de curte, cererea de proteine ​​de înaltă calitate crește, determinând astfel cererea de insecte comestibile pentru hrana animalelor.

Insectele comestibile pentru produsele destinate hranei pentru animale pot avea o piață similară cu făina de pește și soia, care sunt utilizate ca ingrediente principale în formulele de hrana pentru hrana animalelor și acvacele.

În grădinile zoologice și piețele de animale de companie se folosește proteină de insecte, determinând astfel cererea pieței de insecte comestibile pentru hrana animalelor. Datorită beneficiilor sale asupra făinii de pește și a soia, insectele comestibile pentru hrana animalelor au o cerere în creștere în perioada de prognoză.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2