Cu o reteta autentica, noul produs surprinde prin amestecul perfect de ingrediente, ce aduce un plus de rafinament oricarei gustari. Salamul Bergamo cu nuca de la Cris-Tim desavarseste orice gustare printr-un plus de savoare specifica gastronomiei italiene, conferita de prezenta in compozitie a nucilor din zona Bergamo. Miezul de nuca este unul dintre cele mai vitalizante si nutritive alimente si este recunoscut pentru continutul de acizi grasi omega-3. Salamurile crud-uscate sunt considerate cele mai nobile dintre mezeluri deoarece contin carne de cea mai buna calitate. In plus, acestea au in mod special nevoie de grija si atentie in fiecare etapa din procesul de preparare, dar si in procesul de ambalare. Carnea utilizata in salamurile crud-uscate provine de la ferme renumite, fiind atent verificata si avand o mare valoare nutritiva. Gustul si mirosul excelent al salamurilor crud-uscate sunt date de condimentele naturale utilizate pentru fabricarea acestora. Cris-Tim acorda o atentie deosebita selectarii ingredientelor originale, de cea mai buna calitate, utilizand condimente si arome noi, pentru a oferi produse de calitate exceptionala surprinzatoare chiar si pentru cunoscatori. Mai multe detalii in legate de produs pot fi vizionate pe: www.cristim.ro . Cu o istorie de peste 20 de ani, Cris-Tim este liderul pieţei româneşti de mezeluri, oferind întotdeauna consumatorilor săi produse sigure, proaspete şi savuroase, realizate cu ajutorul celor mai moderne tehnologii de procesare şi certificate o serie de sisteme de management a calității și siguranței alimentului conform unor standarde internaţionale: IFS Food, ISO 2000:2005; ISO 14001:2009.Pentru al şaptelea an consecutiv, în 2015, Cris-Tim a primit titlul de Trusted Brand la categoria produse din carne, în urma celui mai important studiu de piaţă asupra consumatorului în Europa, realizat de revista Reader’s Digest în 15 ţări, printre care şi România.