Stiri

312

Cris-Tim Holding a devenit Partener Gold al Conferinței Internaționale Meat.Milk. 2024

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Unul dintre liderii de necontestat ai sectorului de procesare a cărnii, dar și producător de lactate de cea mai bună calitate și proprietar de ferme zootehnice, Cris-Tim Holding a devenit Partener Gold al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk., eveniment care se va desfășura în zilele de 27 și 28 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.

Din această calitate, compania își va prezenta produsele din gama Premiul la standul pe care îl va avea amenajat în secțiunea Expo.

Iată cum își caracterizează activitatea reprezentanții Cris-Tim Holding:

”Lucrurile bune nu se fac la timp, ci înaintea timpului. Iar oamenii care fac lucrurile să se întâmple sunt cei cu un pas înaintea tuturor.

Cei care se trezesc cât este încă noapte afară, cei care ajung primii la destinație, cei care fac mereu mai mult decât li se cere, cei care au curaj.

Noi, Cris-Tim, am folosit timpul – cei 30 de ani – atât în favoarea noastră, cât și a voastră, a tuturor românilor.

Prin muncă, prin dăruire, perseverență și inovație, punem pe mesele voastre produse românești cu Eticheta Curată.

Am știut încă de acum 30 de ani că vrem să fim cu un pas înaintea timpului. Încă de la primul nostru chioșc și de la primul client.

Să fii înaintea timpului înseamnă să arăți că-ți pasă. Să ai curajul să inovezi și să faci cel mai apreciat salam din România.

Să schimbi ceva ce părea imposibil. Să faci mezeluri cu Eticheta Curată: cu mai multă carne și mai puține ingrediente.

Acesta a fost crezul nostru: să fim mereu înaintea timpului și să fim primii care pun pe mesele voastre produse românești cu Eticheta Curată.” (Foto: Cris-Tim Holding) 

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2