Rulada cu brânza si fructe de padure Ingrediente: • pulpa de porc sau piept de pui • brânza proaspata • ROTE GRUTZE de la Lay Condimente Condimente pentru 1 kg de carne: • 60-80 g MARINOL "GOLD LABEL" de la Lay Condimente MOD DE PREPARARE Carnea de porc sau pui, se taie la masina de feliat (cca 5 mm) apoi se unge cu Marinol "Gold Label". Se amesteca branza proaspata cu ROTE GRUTZE, preparat in prealabil, apoi se pune in carnea feliata pentru rulade. Se ruleaza carnea si se leaga la ambele capete. La exterior se unge cu Marinol "Gold Label". Se decoreaza dupa plac. Friptura de miel "Piraus" Ingrediente: • cotlet de miel - 1 Kg • Marinol Lamb de la Lay Condimente - 40-60g MOD DE PREPARARE Cotletul de miel se taie in bucati de câte 2,5 cm care se ung cu Marinol Lamb. Se pregatesc pe gratar.