Ferma

188

Cubic Elements va participa la Meat & Milk 2017

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Firma Cubic Elementsva fi prezentă la cea de-a VI-a ediție a Conferinței Internaționale Meat &Milk 2017, care se va desfășura în zilele de 25, 26 mai, la Hotel Alpin din Poiana Brașov.Cubic Elements reprezintă în România firme cu o vastă experiență în producerea de mașini și echipamente de ambalare pentru diverse aplicații din diverse industrii.   Prezentăm fermierilor prezenți la eveniment, compactoarele agricole produse în Norvegia de firma Orkel. De ce să alegeți compactarea și balotarea porumbului siloz?  

  • Studiile arată că producția de lapte crește cu 25% în cazul în care animalele sunt hrănite cu porumb siloz depozitat astfel.
  • În cazul fermelor de îngrășare, producția de carne este mai mare iar profitul crește cu 20%.
  • Densitatea mare și uniformă a materialului balotat conduce la un furaj de mai bună calitate.
  • Lipsa oxigenului din interior determină o reducere a încălzirii și în final o reducere a pierderilor.
  • Manipulare ușoară a baloților (pentru transport sau comercializare).
  • Depozitare în siguranță pentru că baloții sunt înfășurați în folie de polietilenă care nu permite pătrunderea apei în interior.

  Toate echipamentele Orkelsunt mobile și sunt acționate la priza de putere a tractorului, exact în locația în care aveți nevoie. Aplicații multiple: peste 30 de materiale pot fi compactate cu succes. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să vizitați pagina noastră de web: www.cub-e.ro.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2