Repere

299

Dezbaterea CARNE-Fermieri/Procesatori, unul dintre momentele de mare interes ale Conferinței Meat.Milk 2022

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Și la această a unsprezecea ediție a Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk, care se va desfășura în zilele de 6 și 7 iunie la Hotel Alpin din Poiana Brașov sub titlul ”Criză sau oportunitate? Al 12-lea ceas pentru sectoarele de carne și lapte ale României!”, unul dintre cele mai importante momente va fi dezbaterea rezervată sectorului de carne.

BETA AUF: Acest segment de dezbateri a fost programat în după-amiaza zilei de 6 iunie, urmând să fie dezbătute cele mai acute probleme cu care se confruntă fermierii români producători de carne, precum și procesatorii de carne din România.

La dezbaterea CARNE-Fermieri/Procesatori care va începe la ora 14,40, au confirmat participarea ca speakeri următoarele personalități: Dana Tănase-Director Executiv ARC, George Scarlat-Președintele Comisiei pentru Agricultură a Senatului, Sorin Minea-Președinte Romalimenta și Ioan Ladoși-Președinte APCPR.

Informații și înscrieri pe www.meat/milk/conferinta, www.meat-milk.ro, [email protected] și la telefon: 021.223.25.21.

Înscrie-te, Participă, Dezbate!

Meat.Milk: Discuții directe, rezultate concrete.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2