Compania italiana Mily Lab propune procesatorilor un nou echipament destinat fabric[rii ricotta.In func'ie de varianta aleas[, capacitatea de procesare este de 2000 – 3000, sau 5000 l de lapte. Construit ]n ]ntregime în AISI 304 din oțel inoxidabil, sistemul de formă cilindrică are un fund conic cu perete dublu de izolare termica și este echipat cu următoarele: - Cadru de sprijin - Acces scara din otel inoxidabil - Admisie de aer și evacuare în partea inferioara cu supape - Bile de spalat - Vizor - Sondă nivel maxim - Placă de schimbător - Sistem de dozare pentru acidul citric sau crema şi pentru prepararea soluției de spălare - Adaptat pentru sistem de spălare, cu capac și pulverizare cu cap bila. Scurgerea zerului se face prin intermediul unui tunnel Masina de omogenizare necesara pentru a garanta produsului un termen de garantie mai lung. Exista posibilitate de a amesteca ingrediente lichide, pudra sau arome.Omogenizatorul este construit din otel inox cu o capacitate de 125 l, iar partea de jos este prevazuta cu circularea apei calde pentru pasteurizarea produsului. Info: http://www.milkylab.it/