Masina de format si congelat inghetata, EU 230Utilaj definit prin utilizare eficienta si simpla, EU 230 formeaza si congeleaza produsul in configuratia programata de procesator. Prevazut cu dispozitive de adaugare a cremelor de fructe, a siropurilor, bomboanelor si a alunelor, ca elemente decorative, EU 230 poate realiza amestecuri potrivit retetelor dorite. Dispunand de un design modular, utilajul este versatil, perfect adaptat conditiilor impuse de normele sanitare, fiind simplu de curatat. Prezentat in doua variante, EU 230-600 si EU 230 1.200 capacitatea de productie este de 12.000 de unitati de produs pe ora, pentru varianta mica si de 27.000 pentru varianta mare. (Sursa: www.wcbicecream.dk) Congelator WSLinia de congelare WS Freezer este special conceputa pentru a oferi un control optim procesului de productie. Utilajul poate fi operat manual, semi-automat sau complet automatizat, in functie de necesitatile procesatorului. Variantele semi-automate si full automatic dispun de un sistem de control Viscotrol care are menirea de a mentine constanta vascozitatea inghetatei. Noile variante constructive sunt prevazute cu un display color, cu toutch control. Congelarea se realizeaza, in functie de optiuni, cu amoniac sau freon. Designul modular permite furnizarea echipamentului cu unul, doi sau trei cilindri. Capacitatea de congelare este de 120, pana la 4.500 de litri. (Sursa: www.wcbicecream.dk) Sistem 2.1/2 Cryo ZATUtilajul este destinat, la un pret foarte convenabil, unitatilor de mare capacitate de procesare, oferind numeroase oportunitati. Sistemul Cryo-ZAT se bazeaza pe Zero Adhesion Technology, oferind producatorilor posibilitatea productiei de inghetata din categoria premium, controlul operatiunilor efectuandu-se pe baza imaginilor de inalta definitie 3 D. Deosebit de fiabil, Sistemul 2.1/2 Cryo ZAT necesita un cost redus al investitiei, putand fi rapid si usor introdus in fluxul tehnologic. Prin dimensiunile reduse, se face economie de spatiu. (Sursa: www.wcbicecream.dk) Laborator MF-50/75Echipamentul de laborator MF -50/75 este construit integral din otel inoxidabil, punerea sa in functiune necesitand o cantitate mica de produs ce urmeaza a fi analizata. Foarte adaptabil, shimbarile de proceduri pot fi efectuate cu rapiditate. MF-50/75 este livrat cu toate accesoriile necesare simularii oricarui proces tehnologic de fabricare a inghetatei, oferind posibilitatea elaborarii de standarde pentru liniile de productie de mare capacitate. MF-50/75 dispune de o unitate centrala care poate stoca toate datele analizate, rezultatele analizelor sau poate inmagazina standarde de etalonare si comparatie. Capacitatea de analiza este, in functie de tipo-dimensiunea aleasa, de 20 sau 150 de litri pe ora. (Sursa: www.wcbicecream.dk) Congelator WCB CREAMEchipamentul WCB CREAM utilizeaza acronimul CREAM pentru a defini Continuitatea productiei, Recalcularea, Emulsifierea, Aerisirea si Mixarea compozitiei inghetatei. Utilajul este prevazut, pe langa sistemul de congelare, si cu o unitate auxiliara de racire, cunoscuta sub denumirea generica de low draw temperature ice cream, pentru fabricarea unei inghetate cu foarte mici particule de gheata, si o finete a senzatiei gustative, astfel, obtinandu-se un produs de foarte inalta calitate si o mare stabilitate la depozitare. Prin utilizarea in procesul tehnologic a acestui echipament sunt imbunatatite cremozitatea si textura produsului, consistenta acestuia prin reducerea dimensiunilor cristalelor de gheata, proprietatile de ambalare, reducerea consumului energetic necesar congelarii. (Sursa: www.wcbicecream.dk)