195

Echipamente de procesare a brânzeturilor maturate

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Fabricarea la scară industrială a brânzeturilor mediu și puternic maturate nu doar presupune o lungă perioadă de timp, dar necesită și dotarea fabricilor cu echipamente de mare eficiență și, mai ales, cu o foarte bună manevrabilitate. Sugestia ediției de față vine din partea companiei Groba Hans-Free, specializată în fabricarea unor astfel de utilaje. Prezentare generală   Beneficiind de o experiență de mai bine de 35 de ani, specialiștii olandezi de la Groba au dezvoltat echipamente de foarte mare precizie și productivitate, destinate procesării brânzeturilor după și în timpul perioadei de pauză a maturării acestora.   Dar, nu numai atât, compania poate furniza și linii tehnologice complete, existând posibilitatea configurării fiecărui echipament sau a fiecărei linii de producție potrivit solicitărilor fiecărui beneficiar în parte.   Mașinile de curățat sau de porționat funcționează pe bază de ultrasunete, fapt care face ca operațiunile să fie executate cu o deosebită acuratețe. La fel de precise sunt și mașinile de format calupurile de brânză, în forme patrate, dreptunghiulare sau rotunde, în funcție de tipul de brânză fabricat, precum și în funcție de dimensiunile calupurilor.   Toate utilajele livrate de Groba beneficiază de garanție dar și de trei tipuri de mentenanță și service, în cadrul unor contracte convenite în funcție de cerințele beneficiarilor și de specificitatea activității acestora. Specialiștii Groba sunt disponibili în acest sens timp de cinci zile pe săptămână, 24 de ore pe zi, existând posibilitatea executării lucrărilor de service cu ajutorul unui sistem computerizat, acordând asistență telefonică sau prin deplasarea la sediul beneficiarului. Alăturat, vă prezentăm câteva tipuri de echipamente.   Sigma 530   Mașină de curățare pentru calupuri rectangulare de brânză. Prevăzută cu dispozitiv de curățare în șase unghiuri, brânza poate fi curățată complet sau doar lateral. Construită din inox, mașina este fiabilă și foarte ușor de întreținut. Controlul se efectuează digital, operațiunile putând fi programate.   Omega 380Echipament automatizat de curățare a calupurilor rotunde de brânză. Grație sistemului, pierderile, în ruma curățării, sunt minime. Controlul se efectuează digital, existând posibilitatea programării operațiunilor.   Omega 801   Utilaj automatizat de curățare a calupurilor rotunde de brânză de mare productivitate. Utilajul este recomandat fabricilor de mari dimensiuni. Grație sistemului, pierderile, în ruma curățării, sunt minime. Controlul se efectuează digital, existând posibilitatea programării operațiunilor. Beta 531Echipament de tăiere și porționare a brânzeturilor maturate, controlat digital. Operațiunile pot fi programate, tăierea putând fi efectuată în două sau trei părți. Totodată, sortarea bucăților de brânză rezultate se efectuează automat.   Beta 531 HS Utilaj automatizat de tăiere și porționare a calupurilor de brânzeturi maturate. Utilajul este prevăzut cu un dispozitiv de poziționare a brânzei, față de cuțite, în așa fel încât tăierea este executată cu o mare acuratețe.   Zeta 530 Mașină orizontală automatizată, pentru tăierea și porționarea brânzeturilor maturate. Mașina poate prelucra orice tip de brânză în orice formă dorită de beneficiar. Controlul se realizează digital, iar forma finală a bucăților de brânză este conformă cu programul introdus în memoria computerului. Programul beneficiază de preseturi, ele putând fi combinate sau modificate. (Sursa: http: www.handsfreecheesehandling.com)

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2