147
În data de 8 aprilie 2016 Chr. Hansen România organizează workshop-ul “Utilizarea microorganismelor cu scopul creșterii siguranței alimentare în preparatele din carne proaspete, fierte-afumate si maturate”. Evenimentul va avea loc la Hotel Crowne Plaza din București și va reuni specialisti din industria carnii, autorități, retaileri și mediul academic. Siguranța alimentară constituie o preocupare fundamentală pentru producătorii din industria cărnii, pentru autorități, comercianti și consumatori. Chr. Hansen vine în sprijinul partenerilor săi, oferind culturile SafePro®, pentru eliminarea riscului de Listeria, extinderea termenului de valabilitate, creșterea stabilității culorii, reducerea retururilor de marfă, reducerea costurilor cu analizele de calitate, diferențierea în piață etc. Subiectele care vor fi abordate în cadrul workshop-ului: -Provocările actuale legate de siguranța alimentară și tendințele pieței de eliminare a conservanților și chimicalelor din produsele din carne-Aspecte legislative privind siguranța alimentară a preparatelor din carne, utilizarea și etichetarea culturilor de microorganisme cu rol de protecție-Aplicatii si modalități moderne de aplicare ale culturilor în produsele din carneParticiparea este gratuită.Pentru înscrieri, precum și alte detalii legate de eveniment vă rugăm să o contactați pe Cristina Chirvase pe adresa de email : [email protected] sau la telefon 0728 306 451. Chr. Hansen este o companie globală axată pe biotehnologie, care dezvoltă ingrediente naturale pentru industriile alimentară și farmaceutică, precum și pentru nutriție și agricultură. Produsele noastre includ: culturi, enzime, probiotice și coloranți naturali, toate soluțiile pe care le oferim bazându-se pe cercetări intense, competențe de dezvoltare asociate cu investiții semnificative în tehnologie. Compania deține o poziție de lider pe piață, prin toate diviziile sale: Culturi & Enzime, Sănătate & Nutriție și Coloranți Naturali.