Cei curioşi în a afla câteva lucruri interesante despre istoria vinului şi a brânzei, despre cum se desfăşoară degustările dedicate acestor alimente şi despre principiile după care se asociază între ele sunt invitaţi la evenimentul “Brânzeturi şi vinuri”, organizat azi, 19 februarie, orele 19, în Bucureşti, str. Paris nr 7A. Vor putea fi degustate mici selecţii de brânzeturi fine şi delicate, cum sunt Caprice des Dieux, Camembert şi Brie Coeur de Lion, dar şi brânzeturi robuste, cu gust puternic, cum sunt cele cu mucegai nobil Bavaria Blu, St. Agur, Dabnish Blu si Edelpilz, însoţite de vin spumant Rhein Extra Brut Imperial şi de vinuri Single Vineyard Selection – Sauvignon Blanc, Viognier & Tamaioasă Romanească şi Adrian Shiraz. La acestea se vor adauga diferite gustări: struguri, mere, pere, nuci, măsline, miere, condiment “dulce-de-iute”, câteva feluri de pâine, biscuiţi şi crackers, ca şi apa plată. Vizitatorii vor avea ocazia, de asemenea, sa cumpere la preţ de producator alimentele care îi interesează. (TS)