Ferma

226

Evoluția pe burse a aditivilor furajeri la finalul lunii august

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Actualizarea prețurilor pe burse ale aditivilor folosiți în furajele animalelor, pentru ultima săptămână din august, indică interesante modificări de preț pentru Vitamina E50 și Vitamina A1000.

Astfel, buyer-ii plătesc cu 25% mai puțin pentru Vitamina E50, decât la mijlocul lunii aprilie, când s-a efectuat ultima actualizare, prețul momentului fiind în jur de 7,47 USD pe Kg. Media europeană este de 7,62 USD pentru Kg.

Tot la final de august, se plătește cu 19% mai puțin pentru Vitamina A1000, decât la sfârșitul lunii aprilie, prețul actual fiind de aproximativ 88,9 USD pe kg, cu o medie europeană (inclusiv Turcia), de cel puțin 83,5 USD pentru Kg.

Și prețurile la vitamina B7 (H), Biotină și Vitamina B9-Acid folic au evoluții interesante. Astfel acum se plătesștecu 68% mai puțin pentru Vitamina B7 (H) și cu Biotină cu 2% mai puțin, în comparație cu sfârșitul lunii martie, prețul actual actual fiind în jur de 15,7 USD pe kilogram. Fermierii din Danemarca plătesc până la 14,8 USD pentru kg.

Buyerii locali plătesc cu 37% mai puțin pentru acidul folic-Vitamina B9, decât la începutul lunii aprilie, prețul actual actual fiind de aproximativ 30,8 USD / kg. Cumpărătorii din Olanda plătesc până la 28,78 USD pentru kg. AllAboutFeed, care oferă informațiile, notează că următoarea actualizare va fi efectuată peste trei luni.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2