Stirieye

433

Exporturile de carne de vită din SUA au scăzut cu 14%
MeatMilk

Autor

MeatMilk.ro

Distribuie pe

facebooktwitter
article

Exporturile de carne de vită din SUA au scăzut în luna mai, cu 14%, decât perioada similiară a anului trecut, conform datelor publicate de Departamentul Agriculturii din SUA (USDA), potrivit Meatinfo.co.uk   Prin contrast, exporturile de carne de vită către Coreea de Sud au avut o susținere puternică, crescând cu 5% față de anul trecut, și ajungând la un volum de 9.740 tone , la o valoare de 64,8 milioane dolari. În plus, prețurile la carne de vită pe piața internă din Coreea au crescut la cote foarte mari, într-un termen scurt. Între timp,exporturile de carne de porc din SUA au totalizat 184.865 tone în luna mai, în scădere cu 2% față de acum un an, în timp ce valoarea a scăzut la 489.2 milioane doalri.   În primele cinci luni ale anului 2015, exporturile de carne de porc au scăzut cu 6% în volum -910,967 tone- și 15% (2,42 bn dolari), comparative cu aceeași perioadă a anului trecut. Exporturile către Hong Kong au scăzut cu 17% în volum și 8% în valoare. Exporturile către Taiwan au crescut cu 135. Deși exporturile de carne de vită către Asociația Națiunilor din Asia de Sud-Est (ASEAN)  au scăzut cu 23% în volum, valoarea exporturilor a fost încă 14%.   În timp ce valoarea exporturilor de carne de vită a reușit să rămână în teritoriul pozitiv în majoritatea piețelor asiatice, Seng a avertizat că industria SUA s-a confruntat cu un mediu de afaceri volatil.

Ai aflat ceva nou din acest articol?

Articolul anterior
Articolul urmator

Citește și:

Ești gata să-ți dezvolți afacerea ?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu cele mai noi știri.