Stiri

316

Expuneți produsele și serviciile la Expo-Conferința Meat.Milk. 2024

autor

MeetMilk.ro

distribuie

De fiecare dată, secțiunea Expo a Conferinței Meat.Milk. a reprezentat unul dintre puctele de bază ale manifestării.

De aceea, și cea de-a XIII-a ediție a manifestării care va avea loc în zilele de 27 și 28 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov va da ocazia companiilor să își expună ultimele oferte.

La standuri, companiile de procesare din domeniul cărnii și al lactatelor sunt invitate să își expună ultimele produse din gama premium.

Alături de acestea, își vor expune ultimele oferte furnizorii de tehnologii de procesare și ambalare, tehnologii de laborator, soluții de sănătate animală și siguranță alimentară, sisteme de igienă, soluții logistice și de transport, materii prime, în special din gama probioticelor, echipamente de lucru etc.

În zona Expo vor fi organizate degustări, iar participanții vor putea afla direct de la expozanți informații complete despre produsele și tehnologiile expuse.

În a doua zi a evenimentului, invitații de marcă ai Expo-Conferinței vor face tradiționalul tur oficial al standurilor, moment în care expozanții își pot prezenta activitatea într-un dialog direct, dar în care pot și transmite către autorități idei, propuneri și inițiative care pot conduce la îmbunătățirea mediului de afaceri din domeniile cărnii și laptelui.

Informații și înscrieri pe www.meat-milk/conferintawww.meat-milk.ro[email protected] și la telefon: 021.223.25.21.  

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2