Mirel Crivăț a pus pe picioare o afacere disponibilă românilor dintotdeauna, o fermă de midii, înființată la Agigea. Scoicile, care pot fi consumate atât gătite cât și crude cresc de când lumea în apele Mării Negre, dar cu toate acestea, ferma de midii și restaurantul bulgarilor din Dalboka este cel mai cunoscut reper din regiune. Ferma lui Mirel Crivăț furnizează midii proaspete în București și Constanța, mai exact în hypermarketurile Selgros și în Auchan. „Firma am înființat-o în 1993. Am beneficiat de o serie de fonduri în 2000, dar insuficiente pentru a definitiva activitatea. Abia în urmă cu patru ani, după ce am găsit asociați italieni am reușit să vând midii. Lipseau ute utilaje, majoritatea inexistente în România. Costa foarte mult să le cumpăr din străinătate, dar până la urmă am reușit să obțin banii necesari și acum folosim utilajele potrivite”, a declarat pentru Super-Hrana.ro, Mirel Crivăț. Iată, așadar, o idee de afacere demnă de urmat!