Ferma

219

Fluctuații șoc pe piața aditivilor furajeri

autor

MeetMilk.ro

distribuie

AllAboutFeed informează că prețul unor aditivi furajeri, cum ar fi vitamina E50, a scăzut cu 50%, indice Calpan, care este și unul dintre marii producători mondiali, dar și la alte produse de aditivare a nutriției animalelor din ferme.

De la mijlocul lunii aprilie, prețul de cumpărare la vedere al Vitaminei E50 a scăzut cu 15%, prețul mediu global crescând acum la 8,5 dolari pe KG. În Olanda, unii cumpărători plătesc un preț ușor mai mic de 8,41 USD pe KG.

De la începutul lunii martie, prețul de achiziție la vedere al companiei Calpan a scăzut cu 50%, prețul mediu global crescând acum la 35,1 dolari pe KG. Unii cumpărători din Spania plătesc până la 28,05 USD pe KG.

La rândul lor, cumpărătorii plătesc cu 46% mai puțin, la nivel mondial, pentru Vitamina C 99%, de la începutul lunii mai, cu prețuri în jur de 4,3 USD pe kg. Această scădere a prețului se răspândește în întreaga industrie, unii cumpărători din Belgia plătind doar 4 USD pe kg.

Cumpărătorii plătesc cu 24% mai puțin la nivel global și pentru acidul folic, de la începutul lunii mai, prețurile acum crescând în jur de 34,8 dolari pe kg.

Declinul necesită timp pentru a ajunge în toate colțurile industriei, cu unii cumpărători din Spania plătind cel puțin 33,5 dolari pe kg.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2