Tehnologii

480

FoodChain ID a introdus un Ghid legislativ pe teme de ambalare a produselor alimentare

autor

MeetMilk.ro

distribuie

FoodIngredientsFirst informează că FoodChain ID a dezvăluit un modul de bibliotecă de reglementare numit „Sustainable Packaging Services” ca instrument digital pentru a permite producătorilor de alimente să țină pasul cu reglementările globale în schimbare privind ambalajele durabile.

Un răspuns la presiunile industriei

Acesta acoperă tendințele, substanțele de îngrijorare, reciclarea chimică și mecanică, contactul cu alimentele și conformitatea ambalajului.

Ofertele vin ca răspuns la presiunile consumatorilor și autorităților de reglementare deopotrivă pentru opțiuni de ambalare ecologice. Sustainable Packaging Services integrează servicii digitale noi și existente pentru a oferi producătorilor posibilitatea de a naviga pe peisajul în continuă evoluție al reglementărilor privind ambalajele durabile.

Serviciile au fost dezvoltate sub îndrumarea consiliului consultativ pentru clienți al FoodChain ID, care este format din titani din industrie din sectorul bunurilor de consum ambalate (CPG).

„Parteneriatele din industrie sunt cheia pentru satisfacerea nevoii urgente de ambalare durabilă”, spune Jason Grimm, vicepreședinte senior al soluțiilor digitale la FoodChain ID.

„În acest mediu care evoluează rapid, trebuie să cooperăm și să învățăm unii de la alții. Consiliul nostru consultativ pentru clienți este implicat în principalele provocări pentru un lanț de aprovizionare durabil al ambalajelor, inclusiv proiectarea ambalajelor, mediul, siguranța alimentară și așteptările de reglementare.”

Suita de produse

Serviciile de ambalare durabilă cuprind o gamă largă de oferte, inclusiv Tendințe în materie de durabilitate a ambalajelor, Rapoarte și Rezumate de durabilitate a ambalajelor, Modulul de sustenabilitate pentru bibliotecă de reglementare, Soluții de conformitate cu ambalaj și Expertiză în domeniul durabilității ambalajului.

Furnizorii pot explora tendințele emergente și punctele fierbinți la scară globală și regională. Cu filtre pentru bioplastice, declarații de mediu, procese de reciclare și reglementări privind plasticul de unică folosință, instrumentul Tendințe în materie de durabilitate a ambalajelor ajută companiile să rămână în fruntea curbei în adoptarea practicilor de ambalare ecologice.

În plus, FoodChain ID oferă rapoarte și rezumate privind sustenabilitatea ambalajelor, oferind informații lunare de la experții în materie. Aceste rapoarte includ analize de impact pe subiecte critice, cum ar fi substanțele de îngrijorare, reciclarea chimică și mecanică, principiile economiei circulare și inițiativele de responsabilitate extinsă a producătorului.

Explorarea tendințelor

Pe lângă monitorizarea tendințelor și reglementărilor, serviciile de ambalare durabilă de la FoodChain ID oferă soluții practice pentru managementul conformității. Soluția de conformitate a ambalajelor ajută companiile în evaluarea și gestionarea contactului cu alimentele și a conformității ambalajului.

 De la redactarea și revizuirea declarațiilor de conformitate până la efectuarea analizei migrației și colectarea informațiilor despre furnizori, acest instrument eficientizează conformitatea, asigurând în același timp transparența și responsabilitatea.

FoodChain ID oferă Expertiză în domeniul durabilității ambalajului, oferind servicii de consultanță personalizate, adaptate nevoilor fiecărui client. Indiferent dacă caută îndrumări cu privire la contactul cu produsele alimentare sau cosmetice sau la durabilitatea ambalajului, companiile pot valorifica expertiza experților mondiali în domeniu. Prin Expertise as a Service, companiile obțin acces la resurse practice și asistență pentru a-și alinia practicile de ambalare cu obiectivele mai largi de sustenabilitate.

Conformitate și colaborare

FoodChain ID împărtășește faptul că impulsul pentru inițiativele de ambalare durabilă provine din cererea consumatorilor și din mandatele de reglementare.

În UE, reglementările propuse urmăresc să se asigure că toate ambalajele de pe piață sunt reutilizabile sau conducă la reciclare de înaltă calitate, în circuit închis până în 2030. În mod similar, diverse reglementări la nivel de stat din SUA determină necesitatea realizării în timp real. monitorizarea reglementară.

„FoodChain ID conduce colaborarea la nivel de industrie pentru a stimula inovația responsabilă și alinierea lanțului de aprovizionare pentru ambalaje durabile”, comentează Conor Kearney, CEO la FoodChain ID.

„Ca rezultat al colaborării, serviciile de ambalare durabilă de la FoodChain ID abordează nevoia mărcilor și producătorilor de a înțelege reglementările și problemele emergente și de a accesa experți în domeniu pentru conformitatea ambalajului.”  (Foto: Dreamstime) 

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2