210

Gelato lupta la baioneta cu inghetata

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Pentru necunoscatori, gelato este un desert inghetat, care trece insa printr-un proces de preparare diferit de inghetata traditionala. Ingredientele principale in preparare, pentru gelato, sunt fructele proaspete care ofera obligatoriu aroma naturala.

Acestora se alatura alune, ciocolata cu baza de lapte, smantana dulce si zahar. Conform Gazetei de Sud, producatorii italieni ai desertului nu se sfiesc sa promoveze gelato, punandu-l deasupra calitatii inghetatei prin comparatii cu referire la calitate, aroma, ingrediente diversificate. Reclamele prezinta gelato mai sanatos decat inghetata inclusiv datorita lipsei de unt si cererii nediferentiate in anotimpul rece. In Italia, inghetata vine de fiecare data cu contraargumente publicitare: producerea desertului in masa, pentru a satisface gusturile unei game largi de consumatori, care opteaza pentru arome diverse, facand-o cu un important scop principal: racoritoare in zilele toride ale verii. Fabricata industrial, inghetata nu este intotdeauna pe placul celor aflati sub diete de slabire, datorita compozitiei serioase de unt si zahar. Totusi, din razboiul publicitar dus, la limita concurentei loiale, de producatorii celor doua deserturi au de castigat consumatorii si vanzatorii.(TS)

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2