Tehnologii

150

Gigantul procesator de bacon din SUA face investiții de 170 milioane dolari

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Sugarcreek, cel mai mare procesator independent de bacon din SUA va investi 170 milioane dolari în două noi facilități, inclusiv în ceea ce se pretinde a fi cea mai mare linie „vide sous” din SUA, informează Globalmeatnews. O nouă fabrică de 435 000 m2 de 120 milioane de dolari va începe să fie construită în Cambrige City, Indiana (CCI), în iulie. Acesta va avea trei celule de gătit de volum mare - cuptoare cu infraroșu cu markere char și linia sous vide. Sous vide este un proces prin care carnea este ambalată vid într-o pungă de plastic și apoi gătită încet într-o baie de apă. Sugarcreek va folosi tehnica sous vide pentru a procesa legume, amidon, fructe de mare, și alte gustări proteice. Fabrica va cuprinde 10 de tancuri Armor de inox pentru sous vide, fiecare având o capacitate de prelucrare până la 11.000 de produse dense per ciclu. Compania, de asemenea, va investi 50 milioane de dolari in noul sediu din Fairfield, Ohio, care va include un nou Centru Culinar Inovator, cu doua bucatarii de testare și un laborator de cercetare și dezvoltare certificat USDA. Noul centru va fi folosit pentru a co-dezvolta noi elemente de meniu cu clienții dintr-o varietate de industrii - inclusiv industria hotelieră, restaurante, companii aeriene și supermarket-uri. Michael Richardson, general manager al Sugarcreek, a declarat: "Până acum, sous vide a fost limitat pentru un volum mic în SUA. Cu noua noastră fabrică de la CCI, vom putea introduce alimentele pregătite prin sous vide unui public mai larg și divers consumator de branduri de produse alimentare de top." "Bacon-ul va fi întotdeauna în centrul atenției Sugarcreek, dar acum vom lucra și cu carne de vită, carne de pasăre, fructe de mare, legume și mai multe."

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2