Tehnologii

348

Hanna Instruments este și în acest an Partener al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Prestigioasa companie Hanna Instruments va fi și în acest an Partener al conferinței Internaționale Meat.Milk, care va avea loc în zilele de 27 și 28 mai 2024, urmând să-și expună produsele și serviciile la standul pe care îl vor avea amenajat în secțiunea Expo.

Hanna Instruments proiectează, produce, furnizează și oferă suport pentru toate produsele sale

Hanna Instruments® este un grupprivat care proiectează, produce șidistribuieproduseanalitice utilizateîn diverse domeniisiindustrii: industriacarnii, industrialaptelui, laboratoare, ape uzate, agricultura, acvaculturas.a.

Înultimele patru decenii, Hanna a înființat o infrastructură impresionantă la nivelmondial, care constă din 4 unități de producție, 3 centre de cercetare și dezvoltareși 47 de birouri dedicate vânzării și suportului  tehnic  în diferite țări. Hanna Instruments are peste 1.500 de angajați în întreaga lume.

Filozofia Hanna este cea de a oferi oamenilor instrumente accesibile și ușor de utilizat - la un preț accesibil. Pe piața competitivă de astăzi, Hanna a crescut în fiecare an cu această filozofie și investește continuu în ea, în cercetare și dezvoltare pentru a îmbunătăți cunoștințele și pentru a extinde tehnologiile, investește în fabrici pentru a îmbunătăți continuu calitatea și eficiența, șii în noi birouri de vânzări și asistență tehnică pentru a fi mai aproape de clienții.

Astăzi, Hanna produce peste 3.500 de produse în unități de producție situate în România, SUA, Italia și Mauritius. La fabrica din Romania lucrează peste 750 de angajați care produc peste 90% din echipamentele si accesoriilefirmei.

În scurt timp, Hanna și-a atins obiectivul de a produce toate instrumentele sale în fabricile propri. De la introducerea parcului său științific industrial situat în România, instalația este echipată pentru a susține toate fazele producției, cum ar fi cercetarea și proiectarea produselor, turnarea prin injecție a plasticului, asamblarea electronică, suflarea sticlei pentru electrozi, producția standard și asamblarea finală a produsului.

Hanna supraveghează toate aspectele produselor sale de la concepțiepână la verificareafinală a calității și ambalare. Hanna este o companie certificată ISO 9001: 2008.

Industrii cărora se adresează

Industria alimentară si a lactatelor

Agricultură

Acvacultură

Acvarii

Boilere și turnuri de răcire

Industria berii

Educație și mediu

Sere și pepiniere

Hidroponie

Proceseindustriale

Ape uzateindustriale

Laboratoare de Control al Calității

Apă potabilă și uzată municipală

Placări metalice

Tipografii

Piscine si SPA-uri

Condiționarea apei

Purificarea apei

Industria vinului

Produse pe care le fabrică

Teste chimice

Consumul Chimic de Oxigen

Conductometre

Oxigenometre

pH/ISE

Titratoare

AgitatoareMagnetice

Instrumente multiparametre

Fotocolorimetre

Termohigrometre

Refractometre

Termometre

Turbidimetre

Mini-controlere

Instrumente de proces

Electrozi

Solutii

Reactiv

Accesorii

Cu 60 de birouri în 47 de țări, Hanna se străduiește să fie un lider mondia lîn servicii și selecție.

Oferind calitate de cercetare la prețuri competitive, fiecare birou Hanna se străduiește să colaboreze cu fiecare client, pentru a dezvolta o soluție adaptată nevoilor lor, la bugetul lor.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2