Hochland este o afacere de familie ajunsa astazi la a patra generatie, al carei renume ofera garantia unei expertize de top in domeniul in care activeaza. Povestea Hochland a inceput in 1927, cand au fost puse bazele companiei si a fost creat primul produs din istoria sa: un calup de 2 kilograme de branza topita Emmentaler. Se intampla la fabrica de branzeturi Hochland din Goßholz, in regiunea Bavaria. Astazi, pe plan international, Hochland a ajuns sa vanda sute de sortimente in peste 50 de tari de pe cinci continente. Compania numara 12 unitati de productie in opt tari, precum Germania, Franta, Spania, Polonia, Romania, Rusia, Ucraina, Iran, si un numar de peste 4.300 de angajati. In Romania, Hochalnd este liderul pietei de cascavaluri. Revenita in APRIL, compania este in acelasi timp unul dintre marii jucatori de pe piata industriei de lactate din Romania. Despre afacerile firmei veti putea citi referiri in editia cu nr. 7 a revistei Fabrica de Lapte, in articolul Cascavalul, valorificarea superioara a laptelui.