189

Hochland mizează pe export

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Într-un amplu interviu acordat de Sergiu Mititelu, manager al Hochland, a afirmat pentru Magazin progresiv că divizia românească a producătorului german de lactate va miza în acest an pe dezvoltarea exportului. Acesta a mai adăugat: ”Portofoliul Hochland România include mărcile Hochland şi Almette care cuprind o largă varietate de produse: de la brânză topită la caşcaval, cedar, creme de brânză, brânză proaspătă, telemea de vacă, de capră şi de oaie, brânzeturi cu mucegai, brânzeturi rase sau sortimente tradiţionale româneşti, cum ar fi brânza de burduf. În privinţa produselor care se bucură de cea mai ridicată popularitate, preferinţele variază în funcţie de sezon, sau de activităţile promoţionale. Laptele materie primă provine aproape exclusiv de la fermieri români. Apelăm şi la importuri, exclusiv atunci când producţia internă se dovedeşte insuficientă din punct de vedere al volumelor sau al calităţii necesare. Suntem foarte atenţi ca aceasta să corespundă standardelor de calitate şi siguranţă alimentară, lucru valabil în fabricaţia tuturor produselor Hoch-land, fără nicio excepţie.Cele două fabrici din România deservesc nu doar piaţa locală, ci şi un Grup de 8 ţări din vecinătate. Exportul a devenit deja o componentă strategică şi are o pondere din ce în ce mai importantă pentru Hochland România.” (Mai multe, pe www.magazinulprogresiv.ro)

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2