Stiri

281

Horia Constantinescu a demisionat din funcția de Președinte al ANPC

autor

MeetMilk.ro

distribuie

În dimineața zilei de joi 28 martie, domnul Horia Constantinescu și-a adunțat demisia din funcția de Președinte al ANPC, afirmând că se va concentra pe campania electorală în care vizează alegerea funcției de primar al Constanție. În anuț, domnul Constantinescu a spus:

„Închin o ceașcă de cafea pentru fiecare dintre voi, cei care mi-ați arătat susținerea ce m-a mobilizat de-a lungul celor doi ani ca președinte al autorității. Probabil unii dintre voi deja știți că am fost nominalizat candidatul Partidului Social Democrat pentru funcția de primar al orașului Constanța.

Prin forța lucrurilor, trebuie să renunț la funcția de președinte pentru a mă putea dedica campaniei și noului proiect.

Cu toată lipsa de modestie, am scris o pagină de istorie în cartea autorității. Las o instituție funcțională, cu pași importanți făcuți către digitalizare, cu sedii renovate, cu o abordare nouă și cu performanțe notabile. Rămân totuși în această mare familie, în calitate de comisar șef adjunct al Comisariatului Județean Constanța (suspendat). Vă măsturisesc că trăiesc senzația unui divorț prin acord.

Gândul recăsătoririi cu Primăria Constanța mă motivează enorm. Pregătesc partajul; las autorității câteva sute de ore suplimentare, proiecte și o vizibilitate pozitivă. Îmi păstrez amintiri minunate și o reputație impecabilă în această poziție”.

Până la publicarea acestui anunț, guvernul nu a anunțat, încă, un înlocuitor. 

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2